tomasz1w Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 6 godzin temu, michaudio napisał: To mi wygląda na część ekspozycji salonu audio. Nie sądzę, żeby ktoś kto teoretycznie posiada taką ilość wzmacniaczy, ustawiał kolumny "na kupie". No właśnie. Zobaczcie ile wzmaków na szafce. W tle inne kolumny. Na 99% salon czy też bardziej swojsko sklep😉 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu To jest duzo wzmacniaczy? :))) Odpisz, cytując
misiekx Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Tak,to jest dużo wzmacniaczy dla 99,9% społeczeństwa i dla zdecydowanej większości ludzi słuchających muzyki dla przyjemności , nie popadających w chorobę audio. 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dokładnie. Pidobnie jak posiadanie więcej niż jednej muchy czy blaszki u wędkarzy, roweru za 20 tysiecy, kolekcji monet, kolekcji aut itd itd no pojeby chore umysłowo:D Witek szykuj się na terapię przyjadą po Ciebie z kaftanem :). a taj serio rozumie zbieractwo jako chorobę ale posiadaniu 2-3 par kolimn czy wzmacniaczy ludzie... Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Co powiesz teraz koledze @Kraft , który ma 4-5 par monitorów ? Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Już się spakowałem i czekam na przyjazd sanitariuszy z kaftanem. Trochę trudno będzie na odwyku;). Toż, to sklep! @Kraft - mam nadzieję, że będziemy w sąsiednich salach:) i czasem wspomożesz duchowo kolegę w nieszczęsciu. Edytowano 2 godziny temu przez Rega 4 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu No , tak . Zapomniałem o koledze @Rega Następny:) Osobiście czapki z głów za takie podejście do pasji i miłości do muzyki 🧢🎩🎓⛑️👒👑 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Rega napisał: Już się spakowałem i czekam na przyjazd sanitariuszy z kaftanem. Trochę trudno będzie na odwyku;). Toż, to sklep! @Kraft - mam nadzieję, że będziemy w sąsiednich salach:) i czasem wspomożesz duchowo kolegę w nieszczęsciu. Mogę być Waszym terapeutę. Tylko All In One - szt. 1 kolumny - kpl. 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Uderz w stół......🤣. Każdy może sobie zbierać co chce ,hobby to hobby ale posiadanie 5,10 czy 15 wzmacniaczy dla większości to nie jest mało. Tyle i tylko tyle. Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, MMarek napisał: Tylko All In One - szt. 1 kolumny - kpl. 1 Jak żyć? No, nie da się:( Zdecydowanie, potrzebna terapia. Poza tym, po usunięciu 90%, zmieni się na gorsze akustyka pomieszczenia. Pojawi się pogłos , zwiększony o 1/1000 sekundy, echo trzepoczące, dudnienie, dziury w poszczególnych częściach pasma, itp, itp. Edytowano 1 godzinę temu przez Rega 2 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Rega napisał: Już się spakowałem i czekam na przyjazd sanitariuszy z kaftanem. A zdecydowałeś już, który zestaw zabierzesz ze sobą do ośrodka? Może dałoby się ponegocjować z sanitariuszami, żeby pozwolili wziąć trochę więcej? Bo nawet jeśli to tylko 2-tygodniowy turnus, to jakoś tak smutno będzie z jedną parą paczek. Czas może się wtedy dłużyć... Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Wezmę słuchawki:( Coś tam pposłucham z YT w telefonie. Jeśli pozwolą zostawić sobie telefon. Edytowano 1 godzinę temu przez Rega Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, MMarek napisał: Mogę być Waszym terapeutę. Tylko All In One - szt. 1 kolumny - kpl. 1 Takich ekstremistów nie biorą. Zbyt dużo ryzyko, że znęcaliby się nad pacjentami. 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 21 minut temu, Rega napisał: Jak żyć? No, nie da się:( Da się. Kiedyś uprawiałem zbieractwo fotograficzne. Aktualnie nic nie zostało. Do foto został jedynie kompakt Canon G5X Mark II i smartfon. Minimalizm jest o.k. Edytowano 1 godzinę temu przez MMarek 2 Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ile czasu trwała terapia? A odnośnie moich kolumn - które byś wyrzucił? Edytowano 1 godzinę temu przez Rega Odpisz, cytując
MMarek Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dobrych kilka lat, zanim nie wydoroślałem Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu No, tak - z wiekiem potrzeby ludzi stają się mniejsze:) Ale ja, duchem czuję się jeszcze dość młodo. Szkoda, ze tylko duchem:( Odpisz, cytując
MMarek Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Rega napisał: A odnośnie moich kolumn - które byś wyrzucił? Żadnych. Najważniejsze jest, że Tobie się podobają. Opinie innych do olania 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) One mi się nie podobają. Są wręcz ohydne. Podoba mi się ich brzmienie. Najchętniej zostawiłbym sobie te, ale jakoś mi nie odpowiadało ich granie. Edytowano 1 godzinę temu przez Rega Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 48 minut temu Autor Napisano 48 minut temu Ja was mogę uleczyć koledzy, chętnie przyjmę jakiś nowy wzmacniacz, ale tylko w kolorze srebrnym i z dobrym preampem gramofonowym…ewentualnie mogą być te menuety od @Rega, choć ostatnio im człowiek więcej wiosen zaliczył to i bardziej detaliczne granie wchodzi w grę to lepiej jakieś b&w bym przygarnął, może @Kraft coś pomoże… Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 43 minuty temu Napisano 43 minuty temu 3 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: choć ostatnio im człowiek więcej wiosen zaliczył to i bardziej detaliczne granie wchodzi w grę Marcin , załatw sobie Cantony Ergo. Wysokie będziesz słyszał nawet grubo po setce Odpisz, cytując
Rega Napisano 41 minut temu Napisano 41 minut temu (edytowany) @MarcKrawczykNo, bardzo mi przykro, Menuety już dawno znalazły innego włąściciela. A ze wzmacniaczy z dobrym preampem gramofonowym w podobnym kolorze, mam tylko Sansui Alpha. I to nie srebrny, tylko szampański. No, niestety, nie mam zbyt dużego wyboru. Jakże tego żałuję:) Edytowano 40 minut temu przez Rega Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 27 minut temu Napisano 27 minut temu 1 godzinę temu, Rega napisał: One mi się nie podobają De gustibus. Dla mnie są ładne. Odpisz, cytując
Rega Napisano 25 minut temu Napisano 25 minut temu @kaczadupa pisałem o tych dużych skrzyniach. Menuety podobają mi się optycznie, ale gorzej dźwiękowo. 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 9 minut temu Napisano 9 minut temu Ja odkąd ART kupiłem przyznam się, że nie miałem jeszcze dnia żebym sprawdzał olx z checia zakupu kolumn ale wzmacniacze lubie zmieniać:). Odpisz, cytując
Recommended Posts