Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
17 godzin temu, gienas napisał:

Jedynie słuszny fotel ;) uwieczniony i na płycie :)

folder.jpg.8020688bd6f161a0db8d8298a2321980.jpg

Bardzo specyficzny. Zanim wydacie 50k na oryginał albo 4k na podróbkę, wytestujcie, nie każdemu ta pozycja będzie odpowiadać.

Napisano
Dnia 29.12.2023 o 10:59, Bahzell napisał:

Bardzo specyficzny. Zanim wydacie 50k na oryginał albo 4k na podróbkę, wytestujcie, nie każdemu ta pozycja będzie odpowiadać.

Mnie też nie odpowiada. Ani oryginal, ani podróba. Jest niewygodny. No i prawdę powiedziawszy, tak juz oklepany, że az nudny. Raczej dla tych, co nie mają pomyslu.

Napisano
5 godzin temu, AudioTube napisał:

@Kraft @MMarek czy rozpoznajecie te modele B&W ?

To z neta, mały rozmiar zdjęcia. Mam nadzieję, że dacie radę.

Malutki pokoik się zdaje, ale dla mnie wygląda świetnie.

C6AF0402-9EAE-48C1-BF5D-93501DE91676.jpeg

Wyjątkowo przyjemnie. Bez zadęcia, klimatycznie, z jajem, taki pokój do relaksu ze świetną muza, szklanka burbonu i można siedzieć pół dnia. Super. 

Napisano

Zniechęciło mnie to, że aby je kupić musiałbym natychmiast (a w związku z tym za bardzo niską cenę) sprzedać większość mojego sprzętu i to w dodatku BEZ wcześniejszego odsłuchu.  Sprawa nie jest jeszcze do końca zamknięta bo bardzo możliwe, ze wiosna będę miał te kolumny na przesłuchaniu w mojej piwnicy. Na razie , jednak odpuściłem choć zastanawiałem się bardzo poważnie. Przekonała mnie konieczność zastosowania suba, bo te kolumny swoje granie zaczynaj od 50 Hz, a ja jednak lubię ,,masowanie klaty,,