gienas Napisano 28 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2023 Jedynie słuszny fotel uwieczniony i na płycie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 29 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2023 17 godzin temu, gienas napisał: Jedynie słuszny fotel uwieczniony i na płycie Bardzo specyficzny. Zanim wydacie 50k na oryginał albo 4k na podróbkę, wytestujcie, nie każdemu ta pozycja będzie odpowiadać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 29 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 grudnia 2023 A w Azji lubią Gryphon Poseidon… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 30 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2023 Dnia 29.12.2023 o 10:59, Bahzell napisał: Bardzo specyficzny. Zanim wydacie 50k na oryginał albo 4k na podróbkę, wytestujcie, nie każdemu ta pozycja będzie odpowiadać. Mnie też nie odpowiada. Ani oryginal, ani podróba. Jest niewygodny. No i prawdę powiedziawszy, tak juz oklepany, że az nudny. Raczej dla tych, co nie mają pomyslu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 31 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 grudnia 2023 A mnie się on podobuje… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 31 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2023 (edytowany) Znajomy mebel na pierwszym planie😉. Czy faktycznie inne się nie sprawdzają? Edytowano 31 grudnia 2023 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 31 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2023 Meloman też człowiek, jeść musi ( strona z fejsa ) 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 31 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 grudnia 2023 Miałem wrzucić do humoru, ale skoro tu pojawiła się kuchnia… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 stycznia Autor Udostępnij Napisano 6 stycznia Takie cuś… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 7 stycznia Udostępnij Napisano 7 stycznia @Kraft @MMarek czy rozpoznajecie te modele B&W ? To z neta, mały rozmiar zdjęcia. Mam nadzieję, że dacie radę. Malutki pokoik się zdaje, ale dla mnie wygląda świetnie. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 7 stycznia Udostępnij Napisano 7 stycznia (edytowany) Nautilus 805. Edytowano 7 stycznia przez Kraft 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 7 stycznia Udostępnij Napisano 7 stycznia 25 minut temu, AudioTube napisał: @Kraft @MMarek czy rozpoznajecie te modele B&W ? To z neta, mały rozmiar zdjęcia. Mam nadzieję, że dacie radę. Ja nie rozpoznaję, ale od czego jest Google i ono mówi, że to 805 Nautilus, co prędzej rozpoznał @Kraft 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 stycznia Autor Udostępnij Napisano 7 stycznia Audiofil czy meloman? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 7 stycznia Udostępnij Napisano 7 stycznia 5 godzin temu, AudioTube napisał: @Kraft @MMarek czy rozpoznajecie te modele B&W ? To z neta, mały rozmiar zdjęcia. Mam nadzieję, że dacie radę. Malutki pokoik się zdaje, ale dla mnie wygląda świetnie. Wyjątkowo przyjemnie. Bez zadęcia, klimatycznie, z jajem, taki pokój do relaksu ze świetną muza, szklanka burbonu i można siedzieć pół dnia. Super. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 7 stycznia Udostępnij Napisano 7 stycznia Na dziś mam ochotę na taki właśnie pokoik. Pochodzę sobie z tym pomysłem, jeśli za pół roku dalej zapał będzie trzymać, to do dzieła. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 7 stycznia Udostępnij Napisano 7 stycznia 35 minut temu, Wing0 napisał: szklanka burbonu i można siedzieć pół dnia Wolę na trzeźwo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 7 stycznia Udostępnij Napisano 7 stycznia 1 minutę temu, Butler napisał: Wolę na trzeźwo. A jasne, jak kto woli ja zależy od dnia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 7 stycznia Udostępnij Napisano 7 stycznia 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Audiofil czy meloman? Trzeba policzyć na co wydał więcej - na system, czy na płyty. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 stycznia Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia Duńska jaskinia… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 9 stycznia Udostępnij Napisano 9 stycznia @MarcKrawczyk kilka tygodni wstecz miałem propozycję kupna tych Raidho za 1/3 ceny (nierozpakowanych w oryginalnych kartonach). Niektórzy Koledzy wiedzą. Obraz już mam😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 stycznia Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia 58 minut temu, Rega napisał: kilka tygodni wstecz miałem propozycję kupna tych Raidho za 1/3 ceny (nierozpakowanych w oryginalnych kartonach Czyżby zniechęciła Cię zbytnia ich przecena? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 9 stycznia Udostępnij Napisano 9 stycznia Zniechęciło mnie to, że aby je kupić musiałbym natychmiast (a w związku z tym za bardzo niską cenę) sprzedać większość mojego sprzętu i to w dodatku BEZ wcześniejszego odsłuchu. Sprawa nie jest jeszcze do końca zamknięta bo bardzo możliwe, ze wiosna będę miał te kolumny na przesłuchaniu w mojej piwnicy. Na razie , jednak odpuściłem choć zastanawiałem się bardzo poważnie. Przekonała mnie konieczność zastosowania suba, bo te kolumny swoje granie zaczynaj od 50 Hz, a ja jednak lubię ,,masowanie klaty,, 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 13 stycznia Autor Udostępnij Napisano 13 stycznia Milusio… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 16 stycznia Autor Udostępnij Napisano 16 stycznia Fan Joy Division? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 18 stycznia Udostępnij Napisano 18 stycznia Dnia 16.01.2024 o 19:40, MarcKrawczyk napisał: Fan Joy Division? Być może. Gość się nie boi że kuna przegryzie mu kable? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts