MarcKrawczyk Napisano 5 lutego Autor Udostępnij Napisano 5 lutego @MMarek mało zielonych masz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego 7 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: @MMarek mało zielonych masz? Bida Panie Marcinie, mam tylko jeden z napisem podświetlanym na biało 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego Dnia 25.01.2024 o 17:58, MarcKrawczyk napisał: Coś dla kolegi Jak dla mnie za dużo Naima w Naimie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 lutego Autor Udostępnij Napisano 6 lutego ciekawe czego tu za dużo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego 43 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: ciekawe czego tu za dużo? Takie pytanie może zadać ktoś, kto uzywa TYLKO jednego wzmaka i jednego kompletu kolumn😋 i NIE MA pojęcia jak to jest , kiedy ma się wybór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego Dnia 3.02.2024 o 20:22, MarcKrawczyk napisał: Ciekawe jak sprawują się takie dyfuzory? Niewątpliwie są to rozpraszacze 🙂 Zaś co do kolumn JAMO to model Concert 8 lub D830 (są identyczne z wyglądu). Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 lutego Autor Udostępnij Napisano 9 lutego Audiofil? Chyba nie… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 9 lutego Udostępnij Napisano 9 lutego Oooo, znajomy fotel😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 11 lutego Autor Udostępnij Napisano 11 lutego Z pewnością, meloman… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 16 lutego Autor Udostępnij Napisano 16 lutego Melomani są wśród „nas”… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 16 lutego Udostępnij Napisano 16 lutego Nie stać gościa na ogrzewanie? Pies w domu w sweterku? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 17 lutego Autor Udostępnij Napisano 17 lutego 17 godzin temu, Slawko69 napisał: Nie stać gościa na ogrzewanie? Na czymś trzeba oszczędzać, aby taki sprzęt kupić… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 17 lutego Udostępnij Napisano 17 lutego Niezbyt solidne podstawki ale ładne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 17 lutego Udostępnij Napisano 17 lutego 54 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: Na czymś trzeba oszczędzać, aby taki sprzęt kupić… Taki styl mi się podoba, jest przytulnie...te pałacowe wnetrza nie dla mnie. Tu też pięknie(z poprzednich stron). Zdecydowanie mój styl. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 17 lutego Udostępnij Napisano 17 lutego Dnia 8.11.2023 o 19:57, Rega napisał: Powinien być chowany w suficie. Jak peryskop łodzi podwodnej. A odnośnie pozostałych poprzednich zdjęć, to mam jakieś dziwne wrażenie, że wszystkie są robione przez te samą firmę. Ze względu na wiadomy fotel. To już lekka przesada - wszędzie ten sam. Choć na jednym zdjęciu mogliby taboret wstawić. Byłaby jakaś odmiana. Też troche z tego gnije :D. Nie mówie że jest zły, bo jest ładny...ale ileż można. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 17 lutego Udostępnij Napisano 17 lutego Mam na zbyciu podobne podstawki i ... podobne kolumny. Ktoś chętny? Fotela takiego niestety nie mam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 17 lutego Udostępnij Napisano 17 lutego (edytowany) Fajny taki PRLowski klimat, fotel sztos, chyba też pamięta "lepsze" czasy 😉 Edytowano 17 lutego przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 18 lutego Udostępnij Napisano 18 lutego Dnia 13.10.2023 o 09:21, MarcKrawczyk napisał: Czy to już nie przesada? Tak, jak dla mnie przesada... jak dobrze by muzyka w tej przestrzeni nie brzmiała i ile by to nie kosztowało, to za cholerę nie chciałbym tam przebywać. Podobne podejście mam do minimalistycznych przestrzeni ze wzmacniaczem po środku i 2 kolumnami po bokach... i to wszystko. Za to to wyżej; piękna sosnowa podłoga, klasyczne kolumienki, jasne nieprzytłaczające kolory to jest mój klimat... można nie wychodzić, tylko żeby jedzenie miał kto donosić 😉 15 godzin temu, Rega napisał: Mam na zbyciu podobne podstawki i ... podobne kolumny. Ktoś chętny? Fotela takiego niestety nie mam. Do takich przestrzeni, te kolumny są kozackie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 18 lutego Udostępnij Napisano 18 lutego Dnia 13.10.2023 o 08:21, MarcKrawczyk napisał: Myślę że z tyłu i po bokach sa swietnie wkomponowane ustroje akustyczne🤔 Dnia 26.01.2024 o 15:49, MarcKrawczyk napisał: Tutaj również... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 18 lutego Udostępnij Napisano 18 lutego 45 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Myślę że z tyłu i po bokach sa swietnie wkomponowane ustroje akustyczne🤔 Tutaj również... Wygląda jak sala zamkowa. Dla mnie zbyt dostojnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 18 lutego Udostępnij Napisano 18 lutego 5 godzin temu, Slawko69 napisał: Wygląda jak sala zamkowa. Dla mnie zbyt dostojnie. Do każdego posiedzenia trzeba by koszule prasować, we fraku siedzieć...😅 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 18 lutego Udostępnij Napisano 18 lutego 6 godzin temu, Slawko69 napisał: Wygląda jak sala zamkowa. Dla mnie zbyt dostojnie. 48 minut temu, Pitt39 napisał: Do każdego posiedzenia trzeba by koszule prasować, we fraku siedzieć...😅 Czułbym się jak król w takiej sali A od kiedy król prasuje sobie koszule Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 19 lutego Autor Udostępnij Napisano 19 lutego Może być? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 19 lutego Udostępnij Napisano 19 lutego Znowu ten fotel 😉😅 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 19 lutego Udostępnij Napisano 19 lutego Ale kolumny w końcu ,,ludzkie,, a nie jakieś trąby czy tuby.😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts