tomek4446 Napisano 2 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 listopada 2023 9 godzin temu, MMarek napisał: Nie, ponieważ zamiast oświetlać Naima, strumień świetlny "dawałby po oczach", Szkoda , bo już Ci chciałem wysłać całkiem nowy frez. Wywierciło by się otworki , wpakowało lampki i miałbyś spersonalizowany sprzęcik 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 2 listopada 2023 Udostępnij Napisano 2 listopada 2023 @tomek4446 kiedyś robiłem dla klienta takie cudo. Podświetlenie gramofonu było dosyć dyskretne i delikatnie podświetlało cały stolik. Mi to się strasznie nie podobało, ale wiadomo - każdy lubi co innego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 3 listopada 2023 Udostępnij Napisano 3 listopada 2023 Deczko większa lampka solna😎 https://solnysklep.pl/product-pol-1639-Lampa-solna-himalajska-naturalna-120-140-kg.html 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 listopada 2023 Udostępnij Napisano 3 listopada 2023 Idealna! Tomasz nie idzie na kompromisy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 3 listopada 2023 Udostępnij Napisano 3 listopada 2023 @tomek4446 zerknij na lampy punktowe. Na scenach nie widać co świeci a widać oświetloną scenę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 3 listopada 2023 Udostępnij Napisano 3 listopada 2023 A ja sobie zrobiłem kiedyś co takiego sam pod daca/streamer deska dębowa, fajnie przy okazji tłumi. Niestety nowy dac za duży więc leży w szafie 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 3 listopada 2023 Udostępnij Napisano 3 listopada 2023 Noooo proszę, kto wrócił do żywych.... A co do deski, to prima sort 4 minuty temu, mateolo2 napisał: Niestety nowy dac za duży więc leży w szafie W szafie skończył DAC czy deska ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 3 listopada 2023 Udostępnij Napisano 3 listopada 2023 (edytowany) 44 minuty temu, terracan1929 napisał: Noooo proszę, kto wrócił do żywych.... A co do deski, to prima sort W szafie skończył DAC czy deska ? Deska p.s. nadeszła zima więc trzeba wrócić na forum. Edytowano 3 listopada 2023 przez mateolo2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 4 listopada 2023 Udostępnij Napisano 4 listopada 2023 Już zima? Hmmmm..., gdzie Ty Mateolo mieszkasz ? 🤭 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audioab Napisano 3 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2023 Podpinam się pod temat. Nie widzę podobnego tematu, ale pomyślałem, czy nie podświetlić taśmami led głośników podłogowych na obudowie z tyłu. Zamysł jest taki, aby były podświetlone w czasie grania i nie tylko, wtedy kiedy będę chciał. Pomysł na TAK czy NIE? Nie mogę znaleźć zdjęć z czymś takim, więc jak sądzę nie stosowane jest to raczej, ale skoro TV się okleja ledami więc może fajnie by wyglądały kolumny z takim dodatkiem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 3 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2023 Ja nie podświetlam sprzętu mam takie oświetlenie do słuchania relaksującej muzy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu Troszeczkę odświeżę temat. Nabyłem reflektorki imitujące te studyjne. Wykonanie pierwsza klasa, regulacja wysokości oraz obrót we wszystkich płaszczyznach. Eksperymentuje z żarówkami , zdjęcia tego w pełni nie oddają , ale jest klimat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Kozak 💪💪💪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts