Top Hi-Fi & Video Design Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października Dzień II. Zapraszamy do naszych pokoi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października 3 godziny temu, Nie wszystko wiedzący napisał: Coś dla mnie. Żałuję, że nie ma mnie w tym roku 😞 A mi się średnio podobało. O wiele bardziej podobały mi się te, rodzime konstrukcje. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października Moim stadion to jest zawsze SHOW, a prawdziwą kopalnią dobrego brzmienia zawsze jest Sobieski. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października Kolejne nowe produkty od Bluesound Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października 16 minut temu, KrólKiczu napisał: O wiele bardziej podobały mi się te, rodzime konstrukcje. Napiszesz co to za marka kolumn i z czym grały? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października 11 minut temu, Rafał S napisał: Napiszesz co to za marka kolumn i z czym grały? Audio anatomy. Wzmacniacz audia flight. O model nie pytałem ale z tego co słyszałem z rozmów, majątku nie kosztował 😉. I coś dla Adama @kaczadupa. Ale gra to tak sobie. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października 19 minut temu, KrólKiczu napisał: I coś dla Adama @kaczadupa. Ale gra to tak sobie. No nie, wypraszamy sobie. Nie jestem fanem brzmienia Normy. Zdecydowanie mówię - a fe. A Falcon ma ceny dużo "lepsze" jak u Naima więc podziękował. Liczyłem na małego Eposa i małe nowe Sonus Faber Sonetto 1 gen.2 Cyrusa nowego niestety nie ma, w ogóle nie ma... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października Coś nietypowego, coś zaskakującego, ale w dobrym guście, czyli SACD Multichannel. Bez cyrku z wokalistą albo kwartetem smyczkowym za słuchaczem. Trochę pogłosów z tyłu, trochę echa dającego poczucie bardziej realnej przestrzeni. I to wszystko bez procesorów, tylko normalnie, z fizycznej płyty. Immersive Sound by Sugden. Since 1967 Accu + mbl 101 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października (edytowany) 1 godzinę temu, KrólKiczu napisał: Wzmacniacz audia flight To na 99% 3 to co ma Roman. Ponoć AF ONE jest bardzo dobry bywa na rynku wtórnym dość często. 7 minut temu, Elberoth napisał: Coś nietypowego Przy tych kolumnach musi to grać dobrze nie ma zmiłuj Snell robi robotę. Edytowano 26 października przez Wing0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października Kolejne bardzo fajne, polskie konstrukcje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października Elektrostaty Popori WR3 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października 21 minut temu, KrólKiczu napisał: Kolejne bardzo fajne, polskie konstrukcje A na dole Luxman l570 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października Teraz Polska: Closer Acoustics OGY z subami A to chyba wszystkim umknęło - German Physics + Pathos 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października Nie mogło również zabraknąć kolumn od B&W. Serii 800... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel74 Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października 2 godziny temu, KrólKiczu napisał: Audio anatomy. Wzmacniacz audia flight. O model nie pytałem ale z tego co słyszałem z rozmów, majątku nie kosztował 😉. I coś dla Adama @kaczadupa. Ale gra to tak sobie. Tja, Falcony słabo brzmiały, trudno było mi znaleźć jakieś pozytywy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października To pilot do najnowszego Devialeta Astra https://www.devialet.com/en-eu/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października 45 minut temu, majkel74 napisał: Falcony słabo brzmiały Może niewygrzane, a może nie wpasowały się w akustykę lub nie zgrały z Normą. Pamiętacie, który to był model Normy? Moja "dawna" 140-tka czy dzielonka? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października 27 minut temu, Rafał S napisał: Może niewygrzane, a może nie wpasowały się w akustykę lub nie zgrały z Normą. Pamiętacie, który to był model Normy? Moja "dawna" 140-tka czy dzielonka? Moim zdaniem nie chodzi o wzmacniacz a o akustykę. Ale co ja tam wiem 😉. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel74 Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października Wg mnie chodzi po prostu o głośniki, może ich niefortunne ustawienie. Było płasko i nieciekawie. Ale wiadomo jak to na wystawach jest… Mysle ze tu by i Gryphon 333 nie pomógł. Mysle ze tu by i Gryphon 333 nie pomógł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października 10 minut temu, majkel74 napisał: Wg mnie chodzi po prostu o głośniki, może ich niefortunne ustawienie. Było płasko i nieciekawie. Ale wiadomo jak to na wystawach jest… Tak, bo takie wystawy są do podziwiania, a nie słuchania. Później właściciele budżetowych sprzętów wracają do domu i twierdzą, że u nich to jednak lepiej gra i to całkiem możliwe. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel74 Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października Powiem Ci że jest tu parę konfiguracji, których powinni posłuchać wyznawcy teorii, że świat audio zatrzymał się na budżetowych wzmacniaczach japońskiego pochodzenia i monitorach z tej samej półki 😉 Uśredniając wrażenia wniosek jest (niestety) dość oczywisty: jakość dźwięku wzrasta bardzo wyraźnie wraz z ceną. Life. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października (edytowany) Dnia 24.10.2024 o 01:40, Elberoth napisał: 1:00 w nocy i koniec na dzisiaj. Magico M7 czuć niesamowity potencjał. Gorzej byłoby, gdyby były jakieś wątpliwości przy paczkach za 2 melony;) 28 minut temu, majkel74 napisał: Uśredniając wrażenia wniosek jest (niestety) dość oczywisty: jakość dźwięku wzrasta bardzo wyraźnie wraz z ceną. Life. Można by też skonkludować: cena wzrasta bardzo wyraźnie, ale już jakość dźwięku niekoniecznie. Edytowano 26 października przez tomasz1w 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października 42 minuty temu, tomasz1w napisał: Można by też skonkludować: cena wzrasta bardzo wyraźnie, ale już jakość dźwięku niekoniecznie. Tak było, tak jest i tak będzie. Za pięknie by było, gdyby jakość brzmienia rosła wykładniczo wraz z ceną. Granica już dawno została osiągnięta w elektronice, gdyby tak nie było to X Space latało by w kosmos wzmacniaczami, albo innymi streamerami, zamiast Falconem 😀 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackson Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października dutchdutch 8c z jakimis specjalnymi systemami korekcji, nawet nie wiedzialem że takie coś istnieje, a jak to niesamowicie gralo w sobieskim 😍 jak dla mnie zwyciezca zaraz po sonusie na pge za 4 bańki🥰 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerpen Napisano 26 października Udostępnij Napisano 26 października 20 godzin temu, MariuszZ napisał: Nie mogłem uwierzyć, że grają te mniejsze paczki. Było bardzo "spektakularnie". Dokładnie tak. Byłem w szoku, że to te małe tak grają. 9 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Dzień II. Zapraszamy do naszych pokoi W tym roku nie widziałem tańszych modeli, typu 606 S3, czy coś przeoczyłem??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts