Webster.brd Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Może dodaj do listy Musical Fidelity 6si, albo wyższe modele. Klasa Ab ale przedwzmacniacz klasa A. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, Webster.brd napisał: Musical Fidelity 6si, albo wyższe modele. Klasa Ab ale przedwzmacniacz klasa A. Pomysł z przedwzmacniaczem w klasie A jest na pewno dobry. Natomiast mam wątpliwości czy MF 6si zbliży się do poziomu topowych Accu. Kolega @maethorpl ma tego pecha, że dobrze słyszy i wie, co chce uzyskać. Więc obawiam się, że tanio, to już było. Nie wiem czy którykolwiek z piecyków z listy zagra satysfakcjonująco pod względem barwy i szeroko pojętej kontroli jednocześnie. Może ten Plinius polecany przez Audiowita... Np. Shanling: nie jest pozbawiony muzykalności, ale do A-klasowych Accu mu jednak trochę brakuje. Z kolej Pathos Logos mk2 zabrzmi przyjemnie i ciepło, ale równocześnie zbyt gęsto i wolno. Nawet mój Pathos Kratos okazałby się pewnie zbyt miękki i spokojny dla zainteresowanego. Oj, ciężko będzie i w normalnych pieniądzach nie obejdzie się bez kompromisów. Edytowano 5 godzin temu przez Rafał S 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Dnia 28.10.2024 o 20:36, elektron6 napisał: Zloty be, Audio show też nie bardzo to jest 3 cia forma. Raz w miesiącu robimy do kogoś nalot na chatę w sobotę; gadamy, słuchamy, raczymy się trunkami Także nie ma co narzekać i chwalić się jak to grają nasze sprzęty tylko trzeba się spotkać i działać. Szczecin może być jako pierwszy. No dobra, to która to ta pierwsza sobota? Bo następna to nie ma przebacz i musi u kolegi @Marcin W… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Chciałbym mieć takie dylematy Pathos , Plinius czy Accu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin W Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 36 minut temu, MarcKrawczyk napisał: No dobra, to która to ta pierwsza sobota? Bo następna to nie ma przebacz i musi u kolegi @Marcin W… Nie ma sprawy. Pojemność pokoju audio to 3 osoby. Artbeg się już chłodzi. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webster.brd Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Wiem że to nie ten poziom cenowy co Accu, ale musical też ma wyższe modele np nuvista, może grają w podobnej tonacji co 6. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Slawko69 napisał: Chciałbym mieć takie dylematy Pathos , Plinius czy Accu Nie chciałbyś Sławku 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Rafał S napisał: Pomysł z przedwzmacniaczem w klasie A jest na pewno dobry. Natomiast mam wątpliwości czy MF 6si zbliży się do poziomu topowych Accu. Kolega @maethorpl ma tego pecha, że dobrze słyszy i wie, co chce uzyskać. Więc obawiam się, że tanio, to już było. Nie wiem czy którykolwiek z piecyków z listy zagra satysfakcjonująco pod względem barwy i szeroko pojętej kontroli jednocześnie. Może ten Plinius polecany przez Audiowita... Np. Shanling: nie jest pozbawiony muzykalności, ale do A-klasowych Accu mu jednak trochę brakuje. Z kolej Pathos Logos mk2 zabrzmi przyjemnie i ciepło, ale równocześnie zbyt gęsto i wolno. Nawet mój Pathos Kratos okazałby się pewnie zbyt miękki i spokojny dla zainteresowanego. Oj, ciężko będzie i w normalnych pieniądzach nie obejdzie się bez kompromisów. Ale ja nie mowię przeciez o nowym Pliniusie. W granicach 20kzł można kupić już dzielony A klasowy wzmak z poczatku lat 2000nych. Taki sprzet nie chodzi na dyskotekach. Oczywiscie mozna kupić A300 i M10 tylko niewielu na to stać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Dlaczego nie? Porównanie tej klasy wzmacniaczy w domowym zaciszu byłoby fajnym doświadczeniem a i oko by człowiek nacieszyl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Bo niewielu stać na zalożenie 200kzł. Acha, ok. Chodzi o dylematy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts