Top Hi-Fi & Video Design Napisano 23 września Napisano 23 września 2 godziny temu, terracan1929 napisał: @Top Hi-Fi & Video Design Czy już coś wiadomo na temat tych wspominanych przez Was, tajemniczych nowości od Yamahy? Dajcie jeszcze kilka dni, to coś będziemy wiedzieć więcej :] 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 23 września Napisano 23 września (edytowany) Nowa, flagowa integra od Exposure czyli jak rozstawić flagowe integry Naima, Cyrusa i Regi po kątach. Model 5510, cena około 22kzł. @rms.pl proszę o kontakt. Edytowano 23 września przez kaczadupa Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 24 września Napisano 24 września 4 godziny temu, kaczadupa napisał: Model 5510, cena około 22kzł. Oho, widzę że chcą dorównać Naimowi😉 22 koła to przegięcie. Z opcjonalnym DAC wyjdzie pewnie ok. 25K cennikowo. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 24 września Napisano 24 września 10 godzin temu, terracan1929 napisał: @Top Hi-Fi & Video Design Czy już coś wiadomo na temat tych wspominanych przez Was, tajemniczych nowości od Yamahy? pewnie nie mogą powiedzieć przed Audio Show. 10 godzin temu, il Dottore napisał: Nie jesteś na czasie. W ramach tegorocznych "paragonów grozy" pokazywali już osobno wyszczególnione... przyprawy na rachunku z jakiejś cebulackiej "restauracji". https://www.money.pl/gospodarka/zaplacili-1200-zl-za-obiad-w-sarbinowie-lokal-nie-wygladal-na-luksusowy-7195147238304672a.html?utm_term=post&utm_campaign=fbmoney&utm_medium=Social&utm_content=moneyEBX&utm_source=Facebook#Echobox=1756629174 W przyszłym roku już na bank, gdy będziesz zamawiać schabowego, to panierka będzie osobną pozycją. Plus VAT. No to było przegięcie, czytałem o tym. Ale , ale poczekajmy , do elektorniki też to dojdzie. Już ładowarek nie dodają. Zaraz kabla zasilajacego, bo na pewno masz. A może i nóżki do sprzetu, przecież plastik przełożysz ze starego. 1 Odpisz, cytując
DaftPunk Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Nowy all in one od Moona https://simaudio.com/en/product/371-network-player-amplifier/ Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 30tys zł, nie w kij dmuchał. 2 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Jak za redefiniujący kamień węgielny przełomowej kolekcji o niezrównanej jakości dźwięku, to tanio;) 3 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) Nowy Moon w środku i nowy Chińczyk w środku. Nie przesądzam co lepsze ale fajne dwa podejścia do zasilacza. Edytowano 6 godzin temu przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ceny naprawdę ciekawe 😉, sprzęty do słuchania muzyki, fajnego hobby, miłego spędzania czasu w cenach auta czy np. rocznych zarobków przeciętnego Kowalskiego. Nie napisałem konkretnie o Simaudio tylko ogólnie. Wiem, wiem, nie zaglądam nikomu do portfela i jak kogoś stać to niech kupuje. Ogólnie chodzi o koszt tych zabawek (przedmiotów użytkowych). Nie wspominam o cenach klocków porównywalnych do cen mieszkań czy domów. Jak ktoś napisał tu na forum, nie można w nieskończoność tego udoskonalać, nasz słuch tego nie wyłapie..... może być inaczej, ale czy lepiej? I to za niewyobrażalną kasę dla niektórych. Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Zgoda w 100%. Wydaje mi się, że na pewnym poziomie cenowym (bardzo wysokim) to zazwyczaj jest zaspokajanie czyichś kaprysów, a nie realny progres. Tak, jak napisałeś, przeskok z klocka o wartości mieszkania 100m2 na Mokotowie na taki o wartości domu 300m2 w Konstancinie, z pewnością nasyci próżność właściciela. Będzie inaczej, ale czy całościowo lepiej? Nie wiem, bo mam, co w sygnaturce poniżej;) Ale nie wydałbym miliona na system. Nawet gdybym trafił 6-kę w totka, circa 100K na system stereo to jest dla mnie granica "rozsądku". Są jeszcze inne przyjemności na świecie. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 50 minut temu Napisano 50 minut temu 1 godzinę temu, tomasz1w napisał: circa 100K na system stereo W PLN? Odpisz, cytując
soberowy Napisano 8 minut temu Napisano 8 minut temu Tak, tyle ile kosztują Twoje Tannoye i mesiek tego z Irlandii. Odpisz, cytując
Recommended Posts