Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 191 tematów w tym forum

• 0 odpowiedzi
    • 678 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 974 wyświetleń
  1. Zestaw kina domowego 1 2

• 26 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
  2. Kino Domowe

• 2 odpowiedzi
    • 893 wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 64 odpowiedzi
    • 9,7k wyświetleń
  3. Kino domowe połączenie

• 2 odpowiedzi
    • 813 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 190 odpowiedzi
    • 39,9k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 916 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 792 wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 748 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 849 wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 860 wyświetleń
  4. Kino domowe

• 6 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  5. Kino domowe vs soundbar

• 4 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  6. kino domowe do ok 6 tys

• 12 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 803 wyświetleń
  7. Kino domowe (zestaw)

• 6 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 881 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Ale wiesz, że to przepakowany Arcam?
    • Z wielką przyjemnością obejrzałem klip z 2018 r. <<Dyfuzory akustyczne - "Dobre, złe i brzydkie">>. Akurat wykańczam dwa dyfuzory skyline (40x80 cm, z drewna sosnowego), i w zasadzie jestem zdecydowany na ich montaż na tylnej ścianie. Jednak zaintrygowała mnie informacja podana na koniec wykładu, gdzie podano przykład kolumn dipolarnych, które przy zastosowaniu dyfuzorów na przedniej ścianie dają według prowadzącego wykład  niesamowity efekt. Zacząłem się zastanawiać, czy w przypadku moich kolumn Opera Diva Callas, które jak wiadomo poza głośnikiem wysokonowym z przodu kolumny mająrównież  wysokotonowe z tyłu, nie lepiej jednak byłoby umieścić dyfuzory na przedniej ścianie za kolumnami. Może ktoś z szanownych forumowiczów ma takie rozwiązanie i mógły coś w tej kwestii podpowiedzieć? Z góry dziękuję.
    • Bez żadnej analizy, szukając czystego wzmacniacza zintegrowanego nie patrzyłbym w kierunku jakiegokolwiek kombajnu. To inne systemy walutowe.
    • Akurat ten wzmacniacz wziąłem też z uwagi na ogromny hejt pod adresem tego producenta. Naima wziąłem typowo pod swoje upodobania. Co do podziękowań to się nie odniosę bo uważam, że napisałeś to w złej intencji. I jeszcze jedno, bardzo proszę - skupmy się na wzmacniaczu. Dziękuję.   
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...