Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 291 tematów w tym forum

• 10 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
  1. Kino domowe

• 17 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 6,9k wyświetleń
  2. Pomoc w wyborze głośników 1 2

• 33 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 29 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  3. Pomoc w wyborze

• 15 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 27 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 192 odpowiedzi
    • 44,7k wyświetleń
  4. Pełen zestaw KD 5.1.2

• 20 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 10,8k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
  5. Kino domowe 25tyś

• 5 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń

• Ostatnie posty

• BARDZO DZIĘKUJE ZA WYJAŚNIENIE  Pozdrawiam 
    • Dziękuję za odpowiedzi. Pisząc "coś nie tak" miałem na myśli opinie użytkowników co do mocy, dźwięku itp. a nie samą w sobie sprawność. Z w pełni sprawnych, które mam w "obserwowanych" i mają wyjścia PHONO i dla DECK'a są następujące: Amplituner Technics SA-EX140 Wzmacniacz Yamaha AX-500 Wzmacniacz DENON PMA-280 oraz PMA - 360 Wzmacniacz Marantz PM-593 Czy coś z tych ma sens?   
    • Dzięki 🙂 z opisu w ofercie sklepu i deklaracji sprzedawcy wynika, że został w środku wyczyszczony, zrobiono przegląd techniczny i sprawdzono podzespoły oraz naprawione potencjometr głośności. Nie rozkręcałem go (z jednej strony trochę się obawiałem, z drugiej jest na nim plomba sklepu, więc nie chciałbym stracić gwarancji), nie za wiele udało mi się dostrzec przez otwory wentylacyjne (perforacja), wyglądało czysto na tyle na ile było to widoczne. Chyba też dwa spore kondensatory Nichicon wypatrzyłem, ale ja nie jestem bardzo techniczny więc przepraszam, jeśli przekłamałem 🙂 Jak dla mnie gra dobrze, przyjemnie. Nie jestem osłuchany z innymi wzmacniaczami poza moją dotychczasową Yamahą A-S501, więc tylko do niej mogę się odnieść, no i tak jak to słyszę to jest łagodniejsze granie,  może subiektywnie można to odbierać jako cieplejsze 🙂 ale nie chcę na razie ferować jednoznacznych wyroków, dopiero się poznajemy 😃
    • Ok Dzięki Zamówione 😎
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...