Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 101 tematów w tym forum

• 9 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  1. Zanik sygnału w TV

• 0 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  2. Kino domowe 12-15 tysięcy

• 16 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  3. wybór kina domowego

• 3 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  4. kalibracja dzwieku

• 9 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  5. Kino domowe (6000zl)

• 17 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  6. Denon avr 1611

• 1 odpowiedź
    • 2,5k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  7. Kino domowe do ~1500zł

• 1 odpowiedź
    • 2,5k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  8. Nietypowe 5.1

• 22 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  9. Jakie głośniki surround

• 3 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  10. Dvd manta

• 3 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  11. Kino domowe 5.1

• 24 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Dzień dobry, Posiadam zestaw Magnat MA 700 z kolumnami Monitor Audio Bronze 100 6G i zastanawiam się nad upgradem do modelu Silver 100 7G. Przeczytałem chyba wszystkie wątki na ten temat, ale informacje są sprzeczne. Jedni piszą, że jakość dźwięku jest znacząco lepsza, natomiast inni twierdzą, że różnice są znikome. Czy Magnat nie będzie ograniczał Silverów oraz czy są one warte dopłaty 2,5× ceny Bronze (1,7 tys. zł vs 4,2 tys. zł)? 
    • Witam, mam na imię Bartek, mam 33 lata, zawsze byłem aktywnym człowiekiem z zamiłowaniem do fotografii i Astrofotografi i akwarystykii, była to moja pasja którą spełniałem. Od wielu lat choruję na nerki na początku było to widać jedynie na badaniach gdzie białko pojawiało się w małych ilościach w moczu. Od pewnego czasu zaczęły mi puchnąć stopy i kostki co utrudnia chodzenie a czasem i założenie butów a co za tym idzie codziennie funkcjonowanie, pojawiły się częste bóle głowy i brak sił jak i podwyższone ciśnienie tętnicze krwi. Niestety koszty leczenia przekraczają moje możliwości finansowe. Moje samopoczucie przez chorobę się pogorszyło, ze wszystkim zostałem sam i na nikogo nie mogę liczyć. Pracuję jako dostawca posiłków lecz z moimi dolegliwościami mam co raz większy problem z prowadzeniem samochodu. Proszę tylko o minimalną pomoc z czego będę bardzo wdzięczny. Każdy grosik się liczy, Jeśli ktoś nie może pomóc niech chociaż udostępniania zrzutkę z czego będę wdzięczny.https://zrzutka.pl/8hhgd7
    • Witam serdecznie 😎 Ponad rok temu kupiłem kolumny Wilson Exclusive Line EL-10 w bardzo atrakcyjnej cenie i dopiero teraz wyjmuję je z kartonu i szukam odpowiedniego "napędu". Do końca nie wiem czy to był dobry kolumn, ale teraz już tego nie zmienię. Chciałbym dobrać amplituner lub wzmacniacz z wejściem HDMI ARC/eARC (do podłączenia telewizora) i gabarytem nieprzekraczającym 35 cm głębokości. Brzmieniowo zależy mi na dobrej kontroli basu, czystej średnicy i górze bez nadmiernej ostrości – muzyka to głównie rock, pop, trochę elektroniki i filmowe ścieżki dźwiękowe. Aktualnie rozważam: Integra DTM-7.4 WiiM AMP ULTRA Jak Waszym zdaniem te urządzenia zgrają się z Wilsonami? Czy któryś z nich lepiej poradzi sobie z ich napędzeniem Wilsonów czy może warto rozejrzeć się za czymś innym w podobnym budżecie i wymiarach? Pozdrawiam
    • Koledzy @fp74 i @Wito76. Pierwszy, niepotrzebnie ostro. Kolega @Wito76 nie należy do forumowych aferałów, trochę zgryźliwie zabrzmiało,ale obstawiam przypadek. Drugi, kiedyś BMW rozpoczęło proces oszczędzania sprzeczny z założeniami marki- zupełnie po cichu wprowadzono do salonów próbną serię BMW 1 z przednim napędem. Odpowiednio poinstruowani sprzedawcy,pytali klientów po jazdach próbnych jaki napęd ma auto. Ok. 70 procent klientów, było nie było ,BMW nie było w stanie odpowiedzieć na to niby banalne pytanie😁. Podobnie rzecz wygląda z lampami, niektórzy  słuchają,inni słyszą 😁. Wracając do BMW ,rozpoczęto wtedy jawnie romans z przednim napędem,skoro większość klienteli i tak nie widzi różnicy... Czytałem Wasze różne posty i chociaż się nie znamy mam Was za porządnych gości 😁.  Dlatego się wtrącam, żebyście zawczasu zakopali topór wojenny 😁
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...