Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

9 948 tematów w tym forum

1. Pomocy:

• 5 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  2. Kabel do suba.

• 10 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 7,5k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 33 odpowiedzi
    • 9,4k wyświetleń
  3. nietypowy bi-amping

• 4 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  4. Kolumny do ONKYO

• 12 odpowiedzi
    • 7,7k wyświetleń
  5. Głośniki samochodowe jako kolumna

• 3 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  6. Zensor 7 + tyl

• 9 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  7. Monitor audio

• 5 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 28 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
  8. yamaha rx-v679 jakie kolumny 1 2 3

• 50 odpowiedzi
    • 35,8k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  9. Odtwarzacz multimedialny

• 1 odpowiedź
    • 1,3k wyświetleń
  10. Odtwarzacz Blu-Ray - zakup 1 2

• 40 odpowiedzi
    • 7,6k wyświetleń
  11. Małe kolumny na tyły, Canton?

• 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  12. Kino 5.1 + amplituner do 6,500 zł.

• 6 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  13. Wzmacniacz i kolumny 5.0 do 2k

• 6 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  14. Amplituner do kina domowego - pomoc

• 2 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
  15. Kino domowe do max 5 tys.

• 6 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  16. Moj subwoofer pomocy

• 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Cześć Koledzy i branża wypowiedzą się, co do konkretnych zestawień.  Jeśli już kolumny muszą stać na tej komodzie, to  znacznie lepiej te 20cm dla walorów brzmienia. Sądząc po Twoich propozycjach, masz całkiem przyzwoity budżet na coś sensownego, szkoda by było, by wymienione  paczki dusiły się pod ścianą . Witamy na forum😀
    • Witam, mam ten gramofon od ponad trzech lat i nic złego z nim się nie dzieje. Od początku wszystko było z nim ok i szczerze polecam ten sprzęt bo w tej cenie jeśli chodzi o  nowe gramofony to trudno o coś lepszego.  Tutaj ewidentnie coś jest nie tak jak być powinno. Jeśli możesz to reklamuj i bierz mowy egzemplarz.  Nie wiem czy to kiepska kontrola jakości czy zwyczajny pech ale rzeczywiście część kupowanego, nowego sprzętu znacznie odbiega od oczekiwanej (za wydane pieniądze) jakości. Dlatego dobrą opcją jest wypożyczenie sprzętu przed jego zakupem (nie wiem czy akurat gramofony na to się łapią) albo sprawdzenie w sklepie przed zakupem połączone np. z doborem i kalibracją wkładki.  Szanujcie swoją kasę.    
    • Dzień dobry.  Jestem nowy na forum. Mam dylemat jakie kolumny podstawkowe wybrać do pokoju 18m2. Kolumny będą stały na komodzie przy dłuższej ścianie, w odległości około 10-20cm od ściany. Odległość odsłuchu to około 3m. Słucham głównie rock, polski punk i alternatywnej. Moimi faworytami są kolumny: Kef Q Concerto Meta Monitor Audio Silver 100 7G Chciałbym je zestawić ze wzmacniaczem Rotel A12 MKII lub z Sonoro Maestro Quantum. Wiem że do Rotela muszę dokupić odtwarzacz CD i sieciowy.     
    • 4k , laser , Lens shift za 7 tysięcy ? I , żeby był cichy ? Powodzenia 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...