Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 309 tematów w tym forum

• 2 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  1. Kino domowe do 2500zł

• 12 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,5k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 10,8k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 9,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  2. czy wart swojej ceny

• 3 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
  3. kino domowe 2.1, stereo

• 11 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
  4. Buczenie w głośnikach

• 3 odpowiedzi
    • 7,6k wyświetleń
  5. Cykanie w onkyo tx-sr307

• 3 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  6. klipsch F3 ?

• 5 odpowiedzi
    • 8,8k wyświetleń
  7. Problem z dzwiękiem.

• 2 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  8. YSP 4100

• 0 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  9. Zanikający sygnał cyfrowy.

• 10 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  10. Amplituner Philips

• 1 odpowiedź
    • 2,3k wyświetleń
    • 30 odpowiedzi
    • 12,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Zajrzyj do instrukcji i zobacz jakie są zalecenia to ok 10 cm z boku i od góry z tego co pamietam. 
    • https://panodmuzyki.pl/tabela-czestotliwosci-dzwiekow-klucz-do-harmonii-muzycznej Jako wstęp do podstaw wprowadzenia do teorii muzyki 😉. Bez takich informacji o dźwięku, muzyce i ich odwzorowaniu instrumentalnym, nie mamy w ogóle co zaczynać rozmowy o dobrym brzmieniu. 
    • Obecnie pewne luzy są  Nie chciałbym mieć apli gdzieś na powierzchni. Jest za dużo kabli, które trzeba ukryć.
    • Witam, może zacznę od początku, od około półtora tygodnia zaopatrzyłem się w  zestaw Denona DRA 800H wraz z Heco Aurora 700, otóż nie będę owijał w bawełnę jednego dnia podgłośniłem zbyt gwałtownie na dużą głośność i po chwili było słychać trzaśnięcie w lewej kolumnie, i amplituner się wyłączył. Amplituner zawiozłem do serwisu niedawno go odebrałem podłączyłem kolumny i słyszę tylko że z lewej kolumny grają tylko  2 głośniki niskotonowe a w prawym wszystko ok. Po sprawdzałem wszystkie końcówki czy są dobrze podłączone itd. Stwierdziłem że spróbuję ( tak jak na zdjęciu ) podłączyć może do wejść od górnej strony i zaczęły grać wysoki głośnik oraz średniotonowy głośnik. Czy ktoś może byłby w stanie pomóc co się mogło stać ? Jak na zdjęciu widać jak kolumna byla podłączona pod dolne to grały same 2 niskotonowe a jak górne to same wysokie i średnie. Jeżeli to nie ten dział, najmocniej przepraszam. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...