Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 495 tematów w tym forum

• 1 odpowiedź
    • 413 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 543 wyświetleń
  1. Zestaw stereo do 6 tys.

• 20 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 125 odpowiedzi
    • 13,7k wyświetleń
    • 34 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 851 wyświetleń
  2. Bass @ Treble

• 9 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 29 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  3. Magnat Monitor Supreme 202

• 8 odpowiedzi
    • 6,3k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 934 wyświetleń
  4. Musical Fidelity M3i

• 5 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 606 wyświetleń
  5. 🇬🇧 Audiolab 9000 już jest!

• 0 odpowiedzi
    • 887 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  6. Głośniki

• 7 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  7. Subwoofer do stereo

• 11 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 41 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  8. wzmacniacz do KEF Q550

• 15 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 701 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 704 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Moja rada jest taka odpuść sobie wzmacniacz z funkcjami sieciowymi. Zrobisz oczywiście jak uważasz to twój wybór. Na początku też kupiłem all in one nawet z cd, pózniej all in one bez cd za to z korekcją pomieszczenia( i ewentualnie to może być wyjście dla ciebie, bo pomieszczenie , które posiadasz pewnie ma spore problemy akustyczne), teraz mam wzmacniacz i oddzielnie streamer.To dużo lepsze dla mnie wyjście, choć pewnie teraz wybrał bym w podobnej cenie do mojego streamera, oddzielnie transport i dac.
    • https://wieczorzanalogiem.pl/index.php/2025/05/07/jak-mocny-powinien-byc-wzmacniacz-ile-wat-potrzebujesz/
    • Kłaniam się. Dziękuję RoRo za ostrzeżenia co do sprzętu, wskazówki i rady. Przechodząc już bardziej do meritum, podczas słuchania radia :):) ściągnąłem z torrentów mnóstwo flac-ów(a jest to dla mnie nowość)zauważyłem,  że pomimo teoretycznie dobrej jakości utworów w tym formacie, różnią się one od siebie tak samo jak stacje radiowe. Moim skromnym zdaniem, to nie jest wcale reguła, że wszystkie będą idealne, na tym samym poziomie głośności i że nie będzie można się do niczego przyczepić. Mam rację, czy grubo po piędzięsiątce pewne rzeczy stają się już po prostu...inne ? Tak mi się buzia cieszy z tych stacji radiowych, jak dziecku. Spokojnego dnia.
    • Nie bardzo wiedziałem do którego działu wstawić temat, jeśli powinno być w innym to proszę przenieść. Zauważyłem na fejsie, że w Luminach i Eversolo dostępny jest już Qobuz Connect. Jak w innych sprzętach tego nie wiem. Trzeba zaktualizować apkę Qobuza na fonie czy tablecie do wersji 9.0 https://apkpure.com/pl/qobuz-music-editorial/com.qobuz.music/downloading?_gl=1*nf7waw*_ga*YW1wLUYyMTdLY1dTMnpTTVU1dG9KZkh0Tjc5bWM5YWl4enc1aFdNcDl4Zk8tWFZvcklFSkFLWF9YVUdHekoxTWdLN1Q&fbclid=IwY2xjawKICxpleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFQVjdzdFQ5NjZCcWI1YTFDAR6Qqxu0iciqsKxkh_ET3S6itSb_fIC2AdgBCW6VzhYY1qRqchJrOZJm-rMRdg_aem_NRDODtFqsWzM8tg7dezvBQ ponownie zalogować się do niej na swoje dane i już można korzystać.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...