Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 496 tematów w tym forum

1. Lyngdorf tdai-1120 1 2 3 4 9

• 221 odpowiedzi
    • 44,3k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 737 wyświetleń
  2. Wybór zestawu

• 10 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  3. Onkyo controller

• 10 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  4. Rotel RA 1572 instrukcja

• 3 odpowiedzi
    • 731 wyświetleń
  5. Kolumny głośnikowe

• 2 odpowiedzi
    • 667 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 900 wyświetleń
    • 50 odpowiedzi
    • 10,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 983 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 295 odpowiedzi
    • 32,1k wyświetleń
  6. Odtwarzacz CD do 2000zl 1 2

• 25 odpowiedzi
    • 8k wyświetleń
  7. Arcam Rdac plus Wiim.

• 12 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 654 wyświetleń
  8. Odtwarzacz CD do 15 000 zł

• 11 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 264 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 790 wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  9. Gramofon do Yamaha R-N602

• 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  10. Namiar na sklepy z lampami

• 4 odpowiedzi
    • 897 wyświetleń
  11. LUMIN T3 już dostępny w Q21

• 0 odpowiedzi
    • 933 wyświetleń

• Ostatnie posty

• ModWright Instruments Analog Bridge
    • Pylon trzyma się dobrze. 
    • Cześć, Chciałem się tutaj podzielić swoją opinią po niemal codziennych osłuchach. Generalnie jestem bardzo zadowolony. Ale jak to bywa w świecie audio… człowiek zaczął się zastanawiać czy może być lepiej? I tak powoli kiełkuje we mnie myśl, że może spróbowałbym z innym wzmacniaczem? Tym bardziej, że Heos potrafi się czasem zawiesić. A po najnowszej aktualizacji ma wyraźne problemy z odtwarzaniem dźwięku w 24 bit z Tidala (dźwięk przerywa, aż w końcu trzeba restartować urządzenie - problem znany od miesiąca na reddicie i jeszcze producent tego nie ogarnął). Dla mnie to niedopuszczalne, żeby wydawać oprogramowanie z bublem. W związku z tym… chciałem Was prosić o radę. Z czym byście proponowali zestawić te Elaci? Powiedzmy, że nie muszę od razu kupować, mogę np. coś wypożyczyć, mogę się rozglądać miesiącami, aż trafi się jakaś dobra oferta, ale żeby na coś polować to musiałbym wiedzieć na co.  To na czym mi zależy, to generalnie urządzenie all in one albo wzmacniacz zintegrowany z funkcją Tidal Connect i stabilnym jak skała systemem o przyjaznym interfejsie. Jeśli chodzi o dźwięk to dobrze, gdyby skręcał bardziej w stronę ciepłego brzmienia i był to upgrade jakościowy w każdym paśmie. Nie pogardziłbym również, gdyby trochę wyciągał średnicę na pierwszy plan. Budżet: maksymalnie 8-9 tys.  Wstępnie rozważam przetestowanie: NAD M10 (v2 lub v3), Cambridge Audio Evo 150, Naim Unity Atom. Co jeszcze warto byłoby sprawdzić?
    • Też nie miałem z tymi kolumnami żadnych kłopotów. Nie wydawały żadnych niepokojących dźwięków przy przełączaniu utworów. Może faktycznie na zaciskach głośnikowaych wzmacniacza jekieś napięcie stałe się pojawia. Trzeba by zmierzyć woltomierzem.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...