Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 491 tematów w tym forum

• 15 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  1. Audiolab 6000 n

• 15 odpowiedzi
    • 7,5k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 9,1k wyświetleń
  2. Jaki zestaw audio do TV

• 15 odpowiedzi
    • 16,9k wyświetleń
  3. Topping D70

• 15 odpowiedzi
    • 6,4k wyświetleń
  4. Jaki amplituner stereo

• 15 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 5,6k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  5. kolumny do 5k

• 15 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 10,9k wyświetleń
  6. Kolumny za 5000 zł

• 15 odpowiedzi
    • 13,9k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  7. Amplituner do kolumn - KEF R5

• 15 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  8. Rozbudowa zestawu hifi

• 15 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  9. Pre out

• 15 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  10. Yamaha R-N600 | Prezentacja nowego modelu

• 15 odpowiedzi
    • 7,4k wyświetleń
  11. Małe audio

• 15 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Czemu? Byłem tam drugi raz. Za pierwszym że 3 lata temu szukałem słuchawek bezprzewodowych. Fajnie się gadało, kilka praktycznych porad wyszedłem zadowolony po przesłuchaniu kilku par z bowers & wilkins px7 s2
    • Odpowiedź dostałem taką, że sklep wydał decyzję w sprawie reklamacji nie przyjmując nawet produktu i zarzucając mi że w reklamacji opisałem “na siłę wyszukane” problemy, co do zabrudzeń i przetarć na kartonach tych w środku niestety nie było żadnego odniesienia. Generalnie pismo wysłał mi prawnik więc zasłanianie się kancelarią, w którym radca prawny pisze maila insynuujące doszukiwanie się wad na siłę oraz “my wysłaliśmy nowy głośnik, a karton jaki jest taki jest, miał pan prawo do otwarcia paczki przy kurierze i pan tego nie zrobił”. Dodatkowo wspierają się tym, że głośnik był odebrany w piątek, a reklamacje pisałem w poniedziałek, więc dość nieuczciwa praktyka prawna, skoro czas na złożenie reklamacji jest 14 dni od momentu zakupu. No cóż, jak widać sklep ma takie praktyki we krwi, skoro od razu zasłania się prawnikami, a nawet nie obejrzał sprzętu oraz ignoruje fakty które są dość istotne w danej materii. Można to traktować jako przestrogę   dzięki wszystkim za pomoc
    • Przemek, Nie tak szybko z tym zamykaniem wątku...  Jak już powstał i są wpisy oraz ciekawa dyskusja to nie ma powodu by to zamykać 😎 Zresztą widać to na całym naszym Forum. Fajnie że jesteś zadowolony, życzę Tobie przyjemnego słuchania. Tak na wszelki wypadek przypomnienie-jest niewskazane (bo może być niebezpieczne) podłączanie sprzętów kablem coaxialnym bez ich wcześniejszego wyłączenia. Układy cyfrowe są dość wrażliwe na typu przypadki i mogą ulec uszkodzeniu. A przy okazji -jak nie chcesz cytować wypowiedzi to po prostu kliknij w "Odpowiedz". Natomiast jak cytujesz-to należy pisać poza ramką cytatu (przed chwilą poprawiłem Twoją wypowiedź-bo bez rozwinięcia cytatu był widoczny jedynie jego początek, bez treści napisanej przez Ciebie). Zaś na ewentualną edycję swojego wpisu użytkownik ma 15 minut. Pozdrawiam 
    • Witaj Palmos Miałem zakończyć wątek Gramofonu nie znajdę niestety na pewno. Odnaleziony przeze mnie sprzęt to mój własny zakup sprzed ćwierć wieku( z różnych przyczyn nieużywany)  a nie przypominam sobie abym coś kupował do odtwarzania winyli  Przykro mi. Obiecuję, że przyłożę się i poświęcę czas na zbadanie tych dwóch platform o których piszesz tym bardziej, że mam dwa serwery NAS DS920+ i DS218j(co prawda służą do czego innego)i mógłbym na nich trzymać jakąś kolekcję flac-ów. Tylko, że tak sobie myślę - prosiłem forumowiczów o pomoc przy wyborze czegoś stricte do odsłuchu radia internetowego a tu sie robi.... :):):) Ściskam i dziękuję  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...