Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 161 tematów w tym forum

• 25 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
  1. Jakie kolumny do Nad M10 v 3

• 19 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
  2. zestaw do acoustic/blues/jazz

• 10 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
  3. Roksan Kandy MKIII

• 3 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
  4. Magnat MA900/MR780 - Lampy

• 12 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 27 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
  5. Jakie kable pod panele

• 10 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
  6. Kolumny do Yamaha A-S301

• 17 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 31 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
  7. MA BR2 i Yamaha AS300/500

• 4 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 35 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Zauważ, że im idziesz wyżej w hi-end z kolumnami, tym bardziej będzie razić te 20 cm od ściany. Pytanie: czy są szanse, żeby trochę bardziej wysunąć paczki w przyszłości?  
    • Tak samo mam problem z DSP nie potrafię się przyzwyczaić do dźwięku z naniesionymi korektami wiem , że dużo osób jest zachwyconych,  a ja nie nie mogę dogadać się z tym dźwiękiem. Druga sprawa panele rozpraszające za plecami po założeniu nie mogłem wyjść z zachwytu co tu się zadziało w pokoju muzyka za mną przede mną  no szok jest pięknie ale tylko przez jeden dzień w drugim dniu tęskniłem do spokoju do sceny przede mną do cudownej głębi do wokalu dociążonego do mojego grania. Jednak panele za plecami to jest efekt woow ale nie dla mnie ot jestem inny i tyle.  Lubię mieć panele rozpraszające w miejscu pierwszych odbić to granie mi pasuje , ale mimo wszystko szukam w dźwięku czegoś jeszcze. Mam możliwości więc się bawię uczę i szukam. Ostatnio zrobiłem pułapki basowe membranowe strojone na 50-55hz bo akurat w tym paśmie są górki , wykres pokazał , że niewiele się zmieniło a odsłuch pokazał zupełnie coś innego poprawa bardzo wyraźna na plus. 
    • Moim zdaniem, to raczej Wiktorowski odszedł. Oczywiście, plus dla Wima za Wimbledon - tu jeszcze Daria nie zdążyła nic namieszać. Daria, całkowicie uzależniła Igę od siebie - to nie jest profesjonalne zachowanie. Zwłaszcza psychologa, wykorzystującego swoje narzędzia pracy w nieetyczny sposób.  W kwestii mentalnej - za którą k... jest odpowiedzialna - Daria, już dawno, powinna zostać kopa w dupę.
    • @sonique namówiłeś! Nie mam tych koncertów zbyt wiele (dlaczego 🤔....?) ale za to przedniej jakości 😀. Remaster do DSD z oryginalnych taśm. Piękna muzyka, a w tle odgłosy klubu, gwar rozmów, szczęk szklanek zza baru. Jest klimat! Ależ tu Paul Motian sypie dźwiękami z talerzy! BILL EVANS TRIO - Sunday At The Village Vanguard, wersja SHM-SACD (single layer), 2023 Craft Recordings/Universal Classics & Jazz, made in 🇯🇵.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...