Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 681 tematów w tym forum

1. Yamaha R-S700 - R-N500

• 13 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
  2. NAD+ MARANTZ

• 13 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 10,5k wyświetleń
  3. Problem z wyborem kolumn

• 13 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  4. CD Yamaha s-1000

• 13 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 7,9k wyświetleń
  5. Co to za wieża?

• 13 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
  6. Wzmacniacz do QA3050

• 13 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  7. hitachi stereo HA-3800

• 13 odpowiedzi
    • 6,7k wyświetleń
  8. Pomoc w zakupie zestawu stereo

• 13 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  9. Jak ustawić ASW Cantius

• 13 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
  10. Zmienic czy nie?

• 13 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 694 wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  11. Kolumny do 700zł

• 13 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
  12. Nowe stereo

• 13 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 8,3k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
  13. Kolumny za 5 tys.

• 13 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Akurat tak się składa,że też mnie wzięło po raz wtóry na "back to black" ,budżet  podobny ,problem dzisiaj rozwiązałem🙂  Dwa tygodnie zgłębiałem temat,rozważałem różne opcje ,stanęło na Argon Audio TT-4 mkII .Nie wiem ile będziesz słuchał tego winyla i czy to będzie Twoje podstawowe żródło ,w moim przypadku robię sobie dłuższe sesje raz ,dwa razy w miesiącu i taki drapak mi wystarczy. Mam jeszcze CD-ka ,streamer z dostępem do Tidala i oraz dyski HD z tysiącami plików ( w tym "gęste" i DSD ) Dlatego najpierw trzeba określić swoje preferencje ,czy potrzebujesz "gotowca" w którym nie ma za bardzo możliwości rozbudowy oprócz wymiany wkładki ,maty i innych drobiazgów ,czy jesteś niezaspokojonym audiofilem i będziesz cały czas coś zmieniał i modyfikował . Jak wybrałem wariant pierwszy ,preferencje określiłem powyżej i teraz zostaje mi relaksować się przy winylach🙂 Rozważałem też Pro-Jecta ,jest aktualnie w ogłoszeniach Classic Evo bez wkładki w dobrej cenie ,do tego dobra wkładka ( MM lub MC w zależności jakie planujesz pre gramofonowe) i mieści się w Twoim budżecie. Ja zadzwoniłęm do Q21 ,porozmawiałem z panem Pawłem Szachnio ,przyjemna i owocna rozmowa ,dobra cena i gramofon w drodze. Taki był mój wybór ale jak masz parcie na więcej to w Q21 w outlecie (ex-demo)jest ten Pro-Ject o ,którym pisałem powyżej z wkładką MC Ortofon quintet Red za mniej niż 5kzł ale jak wspomniałem potrzebne godziwe pre gramofonowe.
    • O! Dokładnie taką wkładkę mam w planie na jesień 😎.  Możesz coś więcej napisać o brzmieniu ?
    • Witaj. Założysz rodzinę?... chętnie dołączę. 
    • Predzej znudzi sie sluchanie niz nastąpi awaria kolumn.Pod warunkiem nie katowania sprzętu....
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...