Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 577 tematów w tym forum

• 2 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 728 wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  1. Streamer sam transport.

• 10 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
  2. YAMAHA R-N602 vs YAMAHA R-N803D 1 2 3

• 62 odpowiedzi
    • 57k wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 40 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 39 odpowiedzi
    • 7,7k wyświetleń
  3. Yamaha RS 700

• 1 odpowiedź
    • 762 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 50 odpowiedzi
    • 10,6k wyświetleń
  4. Pierwszy zestaw stereo

• 18 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 888 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• No, niestety. Przepraszam, ale ostatnio nikogo nie zapraszam, ani się nie spodziewam. To co widać, to zaledwie częsć przeróbek pokoju odsłuchowego. Pozostały jeszcze inne ściany, zmianana części oświetlenia.  Ogólnie, w pozostałej części jest rozp...... . Poza tym muszę zrobić miejsce na nowych ,,gości grających,, czyli Tandberg Studio Monitor. Dlatego, że pokój nie jest największy, a połowe powierzchni zajmuje sprzęt, na razie na odwiedzających nie ma miejsca. Może uda się w ciągu miesiąca. A wracając do barku - jest, bedzie i goście mogą być spokojni o zaopatrzenie😉. Napoje wysoko%, srednio%, nisko% oraz 0,0% będą dostępne zawsze. Tyle, że niektóre stoją już od bardzo dawna i obawiam się o zawartość ,,cukru w cukrze😉. Mam zamiar powiekszyć jeszcze tę cześć o expres do kawy. No, ale to moje pobożne życzenia, bo ,jak zwykle życie płata figle, a mnie szczególnie. Wtajemniczeni wiedzą. Poza tym, muszę zrobić coś z moim stanem, bo ostatnio jestem tzw kłębkiem nerwów. I dlatego chętnych zapraszam dopiero na koniec lata lub jesień. Przepraszam. Rega.
    • Gdzieś czytałem na necie i ktoś zrobił test jak działa accu eq z pomiarami i wyszło, że prawie nic nie zrobił, więc pomyślałem, że przejdę od razu do diraca.  Ogólnie to juź jest ok i to nawet bardzo tylko poziomy musiałem ręcznie pozmieniać, więc podejrzewam, że dałoby się to zrobić lepiej tylko, że ja właśnie cieńki jestem w te klocki... cenię sobie prostotę obsługi
    • https://x.com/RpsAgainstTrump/status/1936592468461363382  Słabo się zestarzało.     
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...