Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 166 tematów w tym forum

1. Dobór kolumn do R-N803D

• 16 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
  2. Kolumny podłogowe do 4 tyś. zł.

• 3 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  3. Nie działa pilot arcam cds27

• 4 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  4. Subwoofer do zestawu stereo.

• 17 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  5. Onkyo TX-NR696 i Spotify

• 13 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  6. Yamaha MusicCast WXA-50

• 17 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  7. Arendal 1723 THX

• 2 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
  8. Dobór kolumn

• 6 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  9. Kolumny podłogowe do yamaha rxv 1065

• 20 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  10. Kolumny tylko jakie?

• 17 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  11. Ile prądu pobiera mój wzmacniacz? 1 2 3 4

• 84 odpowiedzi
    • 29,2k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  12. Używany wzmacniacz do Polk T50

• 13 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  13. Dynavoice df6 jaki zestaw stereo

• 3 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
  14. Kolumny zamiast Zensor 3

• 12 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  15. Amplituner sieciowy _ serwer NAS

• 5 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  16. Wzmacniacz do PMC 21

• 1 odpowiedź
    • 1k wyświetleń
    • 90 odpowiedzi
    • 14k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń

• Ostatnie posty

• A było porównanie z samymi monitorami? Faktycznie każdy usłyszy pełniejsze pasmo z DBX/SUB, czy tylko wytrawny audiofil? 
    • Wczoraj odwiedziłem Tomka. Tak, tego od zabaw z DBX-em. No i powiem szczerze, zrobił się dramat. Zero efektu "o, gra subwoofer". Zastanawiam się po co on go w ogóle kupił, skoro nie słychać żeby grał? Totalna nuda, zero efektów specjalnych  A tak już całkiem serio - Tomek naprawdę bardzo ładnie zintegrował REL-a z kolumnami. DBX dał radę. Bas nie dominuje, ładnie komponuje się z resztą pasma, nie żyje własnym życiem. Teraz wszystko trzyma się w ryzach i gra jak jeden system. Dół z suba ładnie uzupełnia brzmienie. Posłuchałem troszkę rockowych/metalowych klimatów (Wheel, Mars Red Sky, Stoned Jesus), wleciało też nieco minimal/acid techno (Recondite). Jest naprawdę dobrze! A pamiętam jak brzmiało to wcześniej, bez zewnętrznej zwrotnicy. REL nie miał skrupułów i potrafił o sobie przypominać co chwilę. Teraz nic takiego nie ma miejsca. Słuchałem z przyjemnością. Brawo! A żeby nie było, że tylko słuchaliśmy - Tomek dorzucił jeszcze referencyjną karkówkę na obiad. I tu podobnie, pełna spójność pasma smakowego i świetna tekstura 
    • Dzień dobry Potrzebuję porady, co sądzicie o zestawie Wiim Amp Ultra + Bowers&Wilkins 606 s2. Główne zastosowanie to filmy (netflix), youtube oraz gry. Głośniki mam w sumie wybrane- lubię B&W. Wątpliwości mam co do Wiim Amp, czy to jest dobre rozwiązanie pod filmy, gry? A może po prostu jakiś prosty wzmacniacz stereo? Nie ukrywam, trochę mi zależy na wygodzie którą daje podłączenie TV i amplitunera poprzez HDMI -eARC.  Pozdrawiam
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...