Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 166 tematów w tym forum

• 10 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 35 odpowiedzi
    • 7,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 7,9k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 44 odpowiedzi
    • 7,2k wyświetleń
  1. Mikrofon do amatorki

• 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 910 wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
  2. wzmacniacz do diamond 28

• 13 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  3. wzmacniacz

• 4 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  4. Streamer MQA + dobry DAC

• 9 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
  5. Wycena zestawów

• 7 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  6. Cyrus One a Rotel 1 2

• 28 odpowiedzi
    • 6,8k wyświetleń
  7. Dobór zestawu stereo

• 4 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 759 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
  8. DLACZEGO NIE MONITORY 1 2 3 4 13

• 315 odpowiedzi
    • 59,9k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Na wstępie chciałbym rzec , iż planowałem recenzję na minimum trzy strony. Moje plany jednak zweryfikował cennik Wojtka / @lpomis / , widać inflacja jest wyższa niż podaje strona rządowa , a biednemu zawsze wiatr w oczy.   Chciałbym publicznie podziękować Paulinie i Wojtkowi za jak zwykle sympatyczne spotkanie.  Cieszę się , że Wojtek potwierdził spójność suba i nie są to tylko moje omamy. @Nowy75 Mariusz przypomniałeś mi moją ciężką ,okupioną krwią i potem walkę o zgranie bydlaka / mowa o subie / z kolumnami. Nie twierdzę , że bez DBX-a jest to nie możliwe ,wszak dokonał tego Wojtek oraz Mariusz / @MariuszZ/ co było mi dane na własne uszy usłyszeć. Mnie się niestety bez wsparcia zwrotnicy nie udało. Największy problem stanowiło zgubienie lokalizacji subwoofera oraz by uzupełniał pasmo bez dominacji w każdym utworze ,niezależnie od gatunku, czy realizacji. DBX tutaj stanął na wysokości zadania. Zakochałem się w tym sprzęcie , cieszę się , że smakowało. Jutro na tym stopie robię żeberka w sosie sojowo - miodowym.   Robię co mogę. Choć prawdą jest , że powinienem taki tryb życia wdrożyć 30 lat temu , a efekt byłby znacznie lepszy. Ale i tak na tle moich znajomych .......  
    • Plyta była zapowiadana jako nawrócenie się Flea na jazz 😇. Mi pasuje i choć  wiele utworów jest naprawdę świetna, to jeden, ten, po którym wiele sobie obiecywałem, troszkę rozczarował. Dlatego sięgam po oryginał, dawno zresztą nie słyszany. Tutaj tytułowy Maggot Brain po prostu sprawia, że wszystko musi się na chwilę zatrzymać! Jedna z płyt będących fundamentem muzyki funk.  FUNKADELIC - Maggot Brain, wydanie CD, 2005 Westbound Records, made in 🇬🇧
    • Cześć Najlepiej byłoby posłuchać samemu, ale ogółem celowałbym w coś nieco cieplejszego, ale będzie to drożej. Przykładowo Audiolab 6000A MKII, który też ma HDMI ARC. W jakim budżecie ogółem chciałbyś się obracać? 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...