Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 572 tematów w tym forum

• 4 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
  1. Jaki wzmacniacz

• 20 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  2. Co kupić do daca zamiast laptopa? 1 2

• 41 odpowiedzi
    • 10,8k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 755 wyświetleń
  3. Amplituner/Wzmacniacz + Kolumny

• 8 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 65 odpowiedzi
    • 11,2k wyświetleń
  4. Ulepszenie zestawu stereo 1 2

• 32 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
    • 48 odpowiedzi
    • 8,2k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  5. zakup 1szego stereo

• 15 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 6,8k wyświetleń
  6. Yamaha 803D + Spotify 1 2

• 29 odpowiedzi
    • 6,8k wyświetleń

• Ostatnie posty

• A ja chyba zacznę uzupełniać moją płytotekę w co smaczniejsze albumy. Dziś w nocy słuchałem  Bastarda "Nizozot" -(boski akt twórczy) piękny 3 płytowy album, jest na qobuz w jakości 24/96, ale korci mnie posiadanianie fizycznego albumu. Piękne muzyczne opowieści, faktycznie jak mowią tu i ówdzie czuć coś mistycznego w tej muzyce.  Oby nie było jak z albumem "Fado", że za "chwilę " okaże się niedostepny. Przy okazji powiem, że tydzień temu rozmawialem drogą mailową z Pawłem Szamburskim założycielem Bastarda Trio w sprawie albumu "Fado". Ale niestety nakład wyczerpany i nie będzie dodruku. Paweł obiecał, że jak znajdzie wolną sztukę na półce, to może da się coś zrobić i pomoże zdobyć ten album, niestety czopka-nie udalo się. Ale miło, że założyciel i kompozytor poświęcił chwilkę, by zamienić słowo z fanem i podjął chociaż próbę pomocy. https://audiocave.bandcamp.com/album/bastarda-nizozot Qobuz: https://open.qobuz.com/album/fded0b2lfl0fa Tidal: https://tidal.com/browse/album/278326884?u  
    • I to jest bardzo dobra koncepcja. Kilkuletnie wzmacniacze chodzą po około 1000 zł. 
    • Skoro tak, to tym bardziej namawiam na używany wzmacniacz.  Dla mnie prawdziwy Cambridge zaczyna się od serii CXA. Na AXA nie warto patrzeć, bo gra to niestety dość biednie. AXR mocniej, ale wciąż sporo brakuje do CXA. 
    • Położenie kabli u mnie nie jest problemem bo mieszkanie przechodzi totalny remont i w całym mieszkaniu kładziemy kable hydraulikę itp także normalnie to fakt jest robienie sobie pod górkę ale w tym przypadku to wszystko przy okazji będzie i tak zostanie pewnie na kolejne 60 lat i potem się ktoś będzie martwił 😉
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...