Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 168 tematów w tym forum

• 65 odpowiedzi
    • 21,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,9k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 34 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  1. Odtwarzacz cd

• 17 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,1k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  2. Nowe stereo 1 2 3

• 74 odpowiedzi
    • 13,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Kolumny niskich lotów, a nawet bardzo niskich.... Co za pomysł by podłaczyć 6 kolumn i to kiepskich, a na dodatek 4 w rogach pokoju??? Czemu to ma służyć i kto to wymyślił? Jak ma być głośniej-to włącz tylko 2 frontowe kolumny (czyli stereo, a nie A+B i kino domowe). Już nawet nie pytam jak to jest podłączone i ustawione... Kolejny krok żeby jakoś zagrało (i zdecydowanie lepiej niż teraz), to kup lepsze kolumny na front, rozstaw je porządnie i graj w stereo-czyli na tych 2 kolumnach.. Bo teraz to cała para idzie w liczbę kolumn, a nie w jakość i mamy dramat, a nawet tragedię😥! Jeżeli chcesz wiedzieć więcej to podaj powierzchnię pokoju i zamieść jego rysunek oraz zastanów się ile możesz wydać i czy chcesz się bawić w stereo (bo w tym dziale zamieściłaś swój post) czy w kino domowe (masz kolumnę centralną?). Żeby było bardziej czytelnie: to co jest teraz (i nie gra) można porównać do sytuacji gdybyś do małego Fiata podpięła 2 przyczepy z ładunkiem i dziwiła się że nie chce jechać (i że jest gorzej niż sam maluszek), a przecież gdy jechały w nim tylko 2 osoby to dawało się nawet przekroczyć stówkę 😎 Pozdrawiam  
    • Powiedzcie mi proszę jak to jest z tym vincent SV-228 że w internecie ma takie wspaniałe opinie a jak studiuje fora audio to praktycznie nikt się na niego nie decyduje.? Dodam że sam się nad nim mocno zastanawiam i jestem w kropce. Czy to tylko dobry marketing w sieci?
    • Cholera, nie ten plik wrzuciłem ☹️  A czas edycji liczy się od pierwszego wpisu i to już tylko Ola może zmienić, please @Redakcja AUDIO
    • A nawet i słuchanej muzyki. Bo, gdybym słuchał wyłącznie jazzu, to sam nie wiem czy nie wybrałbym 15" a nie 10" 🤔 Ja tam nie narzekam gitarę basową czy kontrabas. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...