Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 168 tematów w tym forum

• 30 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 7,9k wyświetleń
    • 52 odpowiedzi
    • 10,1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  1. Jakie kolumny do pokoju

• 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  2. Problem z sygnałem

• 16 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 10,7k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  3. Nad c356 bee

• 23 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
  4. Niedrogie stereo do salonu 1 2

• 48 odpowiedzi
    • 11,7k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
  5. Słuchawki nauszne stereo 1 2

• 25 odpowiedzi
    • 9,4k wyświetleń
  6. Xindak 6950

• 8 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 8,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
  7. yamaha 803d yapo

• 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  8. Dac z przedwzmacniaczem

• 5 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Pierścień wokół tweetera wydaje się identyczny jak w serii Evoke ( ukryte wkręty). Osobiście u Dynaudio wolę widoczne wkręty. No zobaczymy.   
    • Gryphon Helios,  dwu członkowie przedwzmacniacz.    Radiant Acoustics  Clarity 66  
    • Niedzielny poranek z klasyką trwa. Ponad 3h muzyki i jedno czego żal, że nie na podlogówkach... Wydanie tak rozbudowane, że można sobie pośpiewać z podziałem na role - w załączeniu pełny tekst, można powiedzieć śpiewnik rodzinny 😁.  KARL RICHTER, MUNCHENER BACH-ORCHESTER - J.S.Bach, Pasja wg Św. Mateusza, wydanie SHM-SACD (single layer), 2016 Archiv Produktion/UniversalClassics & Jazz, made in 🇯🇵 Spory tłum do ogarnięcia, orkiestra, ogromny chór i kilkoro solistów, a wszystko nagrane w 1958r. w Herekulessaal w Monachium. Mastering DSD zrobiony w 2016. Nie  mam pojęcia jak w praktyce wygląda nagranie składu ok. 100-osobowego. Przecież zawsze komuś coś się omsknie, spóźni wejście albo... przewróci mikrofon lub kaszlnie, zaszeleści kartką.... Szacunek, ciężka praca, efekt perfekcyjny.
    • Wreszcie pojawił sie lineup Enter Enea Festival. To znaczy wreszcie go znalazłem w portkach przed praniem...😁 Zorn w roli głównej....🤔, może być lekko i ko(s)micznie 😉, a może być niestrawnie ciężko... Czekam na dzień 3. Obstawiam, że zobaczymy spontaniczny duet na dwie gitary basowe Clarke/Głyk.... to by było coś! Bilety oczywiście drogie ale jak słyszę ile moje córki są gotowe wydać na letnie festiwale,  to myślę, że nie jest wcale tak źle 😄
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...