Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 560 tematów w tym forum

• 19 odpowiedzi
    • 7,1k wyświetleń
  1. Kolumny do 45m2

• 21 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  2. Cyrus one

• 12 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
  3. Kolumny do 2.500

• 5 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  4. ZESTAW HIFI

• 6 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  5. Dynaudio audience 62

• 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  6. kruger matz km0501

• 1 odpowiedź
    • 922 wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 5,6k wyświetleń
  7. Cała prawda o Mission 774

• 4 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  8. Konserwacja sprzętu

• 6 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  9. Subwoofer WH-S10E

• 3 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  10. Audiolab czy Audiolab M-One

• 19 odpowiedzi
    • 7,8k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  11. Arcam A29+BK Gemini II

• 1 odpowiedź
    • 1,2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
  12. Jakie kable do głośników

• 9 odpowiedzi
    • 13,4k wyświetleń
  13. Nowe stereo

• 19 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
  14. Jbl xtreme aktualizacja

• 1 odpowiedź
    • 4,9k wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 16,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• To moj pierwszy post tutaj, więc proszę o wyrozumiałość:) Zastanawiam się nad kupnem Ricable Magnus Signal (RCA) 0,5m. Do tej pory używałem ( jeszcze używam) - Wireworld Solstice 8.  Kablem chcę łączyć FiiO K11 R2R z iFi Zen CAN 3. Slucham na HD 600 z kablem 4,4. Posiadam kable z seri Magnus od Ricable typu USB i Coxial. Zwłaszcza kupno tego drugiego to był krok w dobrą stronę. Łącze nim iFi Zen STREAM z k11 r2r. Czy kabel RMagnus rca to krok naprzód i usłyszę poprawę  w stosunku do Solstice 8? Czy ważne, że tym przypadku w obiegu będą kable tej samej serii? Czytalem,  że w porownaniu do Solstice 8 dźwięk zyska na ciepłu i muzykalności. A to by mi pasowało, nie ukrywam. Czy ktoś mial do czynienia z Solstice i Ricable? Ale może jakieś doswiadczenia z tym kablem sygnałowym  w systemie podobnym do mojego. Będę wdzieczny za kazdą odpowiedź:)
    • Teraz tak sobie patrzę, co odwaliłem, że też nikt się nie skapnął. Ach...melomani melomani🤭 W opisie inny tytuł płyty (Kari Bremnes - "Og Sa Kom Resten Av Livet"), a na zdjęciu inna płyta "Over En By Kari Bremnes". Z półki  siegnąłem tytułową z powyżdzego wpisu i nią się zasugerowałem, a zupelnie inną pstryknąłem 😂 Ale słuchana była "Over En By Kari Bremnes"       Dziś przybyła świeżutka plyta Bastarda  "XB" jeszcze ciepła z marca 2025r.  Ajjj, szybko na wtorkowy trening i do słuchania póki "ciepła" 😉 Chyba na Tidalu i Qobuz jeszcze jej nie ma, trzeba by sprawdzić.   
    • Cześć Jak najbardziej, Yamaha RN800 to jest dobry kierunek. Nie ma co prawda HDMI, ale można użyć równie dobrego złącza optycznego. W razie czego, gdyby zależałoby Ci na HDMI mocno, to jest wyższy model RN1000 który ma to złącze plus dodatkowo ma więcej mocy Wrzucam filmiki od nas, aby coś więcej się dowiedzieć  i zapraszamy oczywiście na porównania!            
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...