Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 068 tematów w tym forum

• 14 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 942 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
  1. TX-8250 Update error

• 4 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
  2. tani wzmacniacz stereo

• 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 707 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  3. Onkyo TX-8270 + Klipsch R-26F

• 22 odpowiedzi
    • 9,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  4. Niewielki subwoofer

• 1 odpowiedź
    • 709 wyświetleń
  5. Podłączenie kolumn 6 om

• 2 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  6. Monitory do Caspiana

• 9 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  7. Jakie kolumny do Yamaha CR2020?

• 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
  8. Dac Magic 100

• 2 odpowiedzi
    • 945 wyświetleń
  9. Pierwsze Stereo

• 4 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  10. Gramofon Rega P1

• 7 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Hej, piszę z prośbą o poradę. Mam mieszkanie na etapie, kiedy mogę jeszcze wprowadzać zmiany w elektryce itp. Pomyślałem, że to dobry moment, by zastanowić się nad wyborem audio do salonu. Salon (z aneksem kuchennym): ~28m^2, z kanapy do TV jakieś 2.5m. Czas spędzany przy audio byłby: 50% filmy, 30% granie (PS5), 10% sport, 10% muzyka. 1. Jaki system audio dobrze by tutaj pasował? Moje priorytety są zgodne z procentami powyżej, najbardziej zależy mi na filmach i graniu, na muzyce nieco mniej. 2. Jeśli głośniki miałyby być również na ścianie za kanapą, którędy najlepiej poprowadzić kable? Albo czy są może jakieś fajne systemy bezprzewodowe?   Do zakupu z audio: wszystko. Budżet: nie znam się na cenach, przyjmijmy budżet startowy 5tys - jaka półka cenowa to będzie?     Dzięki!
    • Chłód jest o wiele mniej dokuczliwy niż brak słońca.     Muzyka dla mas 😉.
    • Po pierwsze należy sobie odpowiedzieć na pytanie: "Co to jest ta Polska?" Czy to wspólny język? No raczej nie. Znakomita większość młodych ludzi nie potrafi mówić po polsku. Z pisaniem jest jeszcze gorzej. Zresztą nawet ów "polski", używany przez młodszych i starszych nie jest językiem dysputy. Co dopiero mówić o porozumieniu. Mamy problem ze słuchaniem i odbiorem treści przekazywanych przez innych. Inny problem to autorytety. Mamy wielu fałszywych proroków, a ludzi mądrych przestaliśmy słuchać. Niektórzy sobie na to zasłużyli, ale tylko niektórzy. Reszta patrzy z rozpaczą na degrengoladę czynioną przez pozerów zwanych celebrytami. Znają się na wszystkim. Od praw człowieka, po hydrologię. Lubimy ich, bo pokazuje ich telewizor. Idziemy za nimi stadami, dziwiąc się czemu tym razem znowu nie wyszło. Żyjemy w informacyjnych bańkach. Owe bańki troszczą się skrupulatnie o to, abyśmy czasem nie dostrzegli innego świata poprzez ich ściany. Jesteśmy regularnie oszukiwani przez macherów od tłumaczenia tego świata. Nie chcemy spojrzeć szerzej z różnych przyczyn, najczęściej z powodu niechęci przyznania się do błędu. Tyle, tak krótko, przy porannej kawie.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...