Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 082 tematów w tym forum

1. Kolumny Diory Polaris 200

• 1 odpowiedź
    • 2,6k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  2. Kolumny do NAIM XS

• 0 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  3. Ampli do JBL CST55 + kable

• 8 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  4. Technics Su-V2A

• 2 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  5. Wymiana kolumn

• 13 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  6. Klipsch r41 pm eu

• 6 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  7. Pomoc w zakupie zestawu.

• 8 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  8. Małe audio

• 15 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,6k wyświetleń
  9. jaki wzmacniacz??

• 3 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• @Jarek Ch. są złe realizacje na CD i takie same na platformach streamingowych. Kolejna sprawa to jakość sprzętu na jakim odtwarzamy. Puściłem sobie płytę, którą doskonale znam na CD oraz Tidalu tj. " Me And That Man " - Nergal & Porter . Wygrywa CD , jest czytelniej , lepsza artykulacja specyficznego wokalu. Nie są to jakieś spektakularne różnice , ale są , czy pomijalne to już rzecz gustu.
    • Tutaj wątek z sąsiedniego forum, że różnica pomiędzy CD a streamingiem ( o ile występuje) jest praktycznie pomijalna  https://www.audiostereo.pl/topic/137975-tidal-hifi-vs-cd-różnice-raz-jeszcze/
    • Nie widziałem niczego obrazliwego, w stwierdzeniu ze pomaranczowemu sie Nobel nie należy. Większego bebi... na stanowisku prezydenta jeszcze nie widziałem,  nasz był marionetka, ale jakos nie zrazil połowy świata do Polski. Nawet w samych Stanach, poparcie dla niego leci na łeb, na szyję. Jesli uważasz ze w razie czego poświęca swoich, twoje prawo, ja tak nie uważam.  Taki sojusznik, ktory o kilka tysięcy kilometrów jest oddalony, to... Ta garstka żołnierzy,  stacjonujacych w PL( z wypowiedzi ambasadora USA, wnioskuję ze ktos tam stacjonuje)  to co zdziała? Siła USA jest w sprzęcie, żołnierzach i technologi. Znakomita wiekszosc tego jest daleko stąd.  To chyba jednak nie rozmowa na temat wątku. Chyba ze to z humorem potraktować, co ten tam wyprawia😁 podszytym trwoga, ale z humorem.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...