Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 653 tematów w tym forum

• 4 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 961 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 921 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 974 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 438 wyświetleń
  1. Poszukiwany elektronik-Kraków

• 4 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  2. Pierwszy zestaw

• 4 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  3. Subwoofer

• 4 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  4. Topping E 30

• 4 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 408 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Before you accuse me, take a look at yourself 😝   
    • https://x.com/WTA/status/1956386519603716563    yJIlIBUAusU-lMUt.mp4
    • @pairtick polecam funkcję ignorowania  wykorzystaj ją człowieku 😁😛😉
    • Udało się, co z tego... Za wcześnie wydałem swoją opinię. Po dłuższym słuchaniu z CXA81 zauważyłem, że boli mnie głowa i uszy, później wystarczało nawet 30 minut. Masakra, dźwięk jest zbyt detaliczny, za dużo szczegółów, wzmacniacz wyciąga chyba każdy szczegół z utworów. Ja po prostu chyba jestem uczulony na układ ESS Sabre. Dyskomfort był i na połączeniu DACa xDuoo z CXA81 i samego CXA połączonego do PC przez USB B. Czytałem na forach, że to nie tylko moje odczucia, ludzie twierdzą, że dźwięk jest dla niektórych "fatiguing" Kiedyś musiałem wymienić takowy układ w tym xDuoo na AKM, bo żadnych słuchawek też nie dało się słuchać. Zarówno AXR jak i CXA już oddałem. Teraz wypożyczyłem z salonu dokładnie ten sam wzmacniacz z którego był tam odsłuch z tymi kolumnami czyli Bluesound Powernode. Jest dużo lepiej, cieplej, da się już tego słuchać, ale nadal jest zbyt szczegółowo, gorzej niż w salonie. W przyszłym tygodniu go zwracam i rozważam sprzedaż tych kolumn, lub wymianę na podobno cieplejsze Elac Debut B6.3. Może to też kwestia tego, że mój mały pokój jest o połowę mniejszy niż ten salon, a kolumny stoją 1.5m ode mnie, ale dalej nie mogę ich rozstawić. Zamówię jeszcze na test polecany do cieplejszego i mniej detalicznego grania Musical Fidelity M2Si. Czytałem 2 opinie, że ktoś właśnie pozbył się Cambridge na rzecz M2Si i w końcu zaczął cieszyć się muzyką.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...