Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 842 tematów w tym forum

• 5 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 5,6k wyświetleń
  1. Wzmacniacz do 1500 zł 1 2 3 4 6

• 143 odpowiedzi
    • 31,3k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
  2. Zestaw stereo do 3000zł

• 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,6k wyświetleń
  3. głośniki do 300zł

• 0 odpowiedzi
    • 861 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,3k wyświetleń
  4. Zestaw z euro-rtv za 2250

• 0 odpowiedzi
    • 770 wyświetleń
  5. Kolumny do Marantz 6007

• 5 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  6. Stereo do 8000zł 1 2

• 31 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
  7. Głośniki

• 2 odpowiedzi
    • 937 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 853 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 906 wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
  8. pomoc w doborze kolumn

• 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
  9. DT990 PRO

• 0 odpowiedzi
    • 689 wyświetleń
  10. Wieża Hi-Fi, 2.1 czy soundbar...?

• 0 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
  11. Gora pasma zbyt agresywna

• 15 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
  12. Pierwsze stereo do 4tys. 1 2 3

• 54 odpowiedzi
    • 10,8k wyświetleń
  13. Wybór gramofonu

• 0 odpowiedzi
    • 796 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Nie rozumiem. Przecież ludzka historia jest historią nieustannych spisków. Przy czym jedne się udają a drugie nie.  Jeśli więc mamy o czymś dyskutować to nie teorii a o spiskowej PRAKTYCE dziejów.  No właśnie to EQ700 też jest bez pojemnika, co mnie bardzo ucieszyło, bo można wsadzić rurkę do kartonika z mlekiem, nie trzeba odmierzać i odpada mycie pojemnika.  Córka ma Siemensa i rurką i chwali sobie to rozwiązanie jako proste i skuteczne. Mniej pitolenia się.  Wiatraki nie są z plastiku tylko z kompozytów. Głównie włókno szklane. 
    • Dziękuję Panowie Acoustic Lab i Bartek Chojnacki, i  przepraszam że dopiero teraz reaguję, ale miałem sporo zajęć.  Kolumny stoją ok. 40 cm ściany czołowej, wszystkie ściany z drewna bambusowego, sufit gk ocieplpne wełną 20 cm plus deskowanie, na to osb i panele. Zgodnie z zaleceniami producenta kolumny mogą znajdowac się nawet 12 cm od ściany). Oczywiście zastosuję się do Waszych sugestii, myślę że na razie dam na tylnej ścianie, a jak będzie trochę cieplej to zrobię drugą parę dyfuzorów i dam za kolumnami. Jak się pogorszy albo nawet nie polepszy to mam drugi set i tam je wykorzystam  (sporo roboty przy tym a robię od zera z tarcicy, struganie, cięcie , szlifowanie malowanie, a do tego jestem pedantem i musi być extra). Serdeczne dzięki za ukierunkowanie.
    • Nie sadze. Dlaczego? W Jetta mialem wymieniony na nowy, i tez SS nie dzialal. Sa pewne warunki, w ktorych sie wlacza. Czy raczej powinien sie wlaczyc. Nie raz sa spelnione i nic. Jakos jednak sie ta usterka nie przejmuje 😁  
    • Nysa planuje wydać 170 tys. zł na zakup nowego samochodu elektrycznego dla straży miejskiej. W dotychczas używanym radiowozie po sześciu latach popsuła się bateria, a jej wymiana kosztowałaby samorząd aż 120 tys. zł. https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-w-radiowozie-strazy-miejskiej-padl-akumulator-koszt-wymiany,nId,22452813  😁 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...