KrólKiczu Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 47 minut temu, tomek4446 napisał: Czy mnie się wydaje , czy najlepiej wypada Butterworth 6 dB/oct ? Odcięcie 60 Hz. POMIAR dB - oct.mdat 2.65 MB · 1 download A "usznie" który wariant najbardziej Ci odpowiada? Nie brakuje Ci odrobinę basu 😉 przy 6db/oktawę? Jeśli tak, to alternatywą może być 24 dB/oktawę (wg mnie 🙂). Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @KrólKiczu na razie testuje 48 dB/oct , 24 miałem do tej pory. Jest dobrze , bas jest bardziej punktowy, ale również bardziej zaakcentowany niż na 24 dB/oct. Muszę posłuchać dłużej , na razie najważniejsze dla mnie jest to , że przy żadnej muzyce się nie wzbudza. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, tomek4446 napisał: na razie najważniejsze dla mnie jest to , że przy żadnej muzyce się nie wzbudza. Włącz to 😁 https://tidal.com/track/101667133/u Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 19 minut temu Napisano 19 minut temu 1 godzinę temu, KrólKiczu napisał: Włącz to A posłuchałem. Bas zostaje cały czas punktowy łącznie z momentami kiedy wychodzi na plan pierwszy linii melodycznej. Odciążenie kolumn subem spowodowało, że średnica i wysokie stały bardziej czytelne , jest więcej swobody w dźwięku , większa rozdzielczość. No i nie dudni mimo braku jakichkolwiek filtrów Odpisz, cytując
Recommended Posts