audiowit Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Wing0 napisał: Przyznaje sie moja racja jest najmojsza, ale racja jest taka, że nie mam problemu z napisaniem, że nie stać mnie na wiele zabawek które bym chciał, a nie udowadniam sobie i całemu światu że są zjebani bo dają sie nabrać :). Każdy jak widać coś wypiera Michał, to my raczej jestesmy najwiekszymi melomanami tego forum. Myslisz, ze ktos ma wiecej muzyki? A tak swoją drogą. Zwrócileś uwagę, ze ludzi strasznie przejmuja się naszą niedolą, ze mamy trochę wiecej sprzetu niż srednia krajowa. Coż za troska. No i wstydzilbyś się, ze Twoje dzieci nie dojadają, zebys spelnil swoje zachcianki. 1 Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Tak tylko zaglądam. Dajcie znać jak będzie potrzebny terapeuta. Postaram się pomóc. Za darmo Pozdrawiam. M 1 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Myslisz, ze posypią sie bany? 1 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, audiowit napisał: Michał, to my raczej jestesmy najwiekszymi melomanami tego forum. Myslisz, ze ktos ma wiecej muzyki? -Mamo, chwalą nas. -Kto? -Wy mnie, a ja was. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Pochwała? No nie wiem. Byla mowa o segregacji:))). No to juz wiem do ktorego wora wpadlem. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, MariuszZ napisał: Dajcie znać jak będzie potrzebny terapeuta. Postaram się pomóc. Za darmo Z tym darmo to jeszcze pogadamy , wiesz nie przelewa się i ...... A wracając do tematu , każdy ma wolną wolę. Każde hobby kosztuje. Każde dla osoby nie związanej z pasją będzie dziwactwem. Bo po cholerę komuś ileś kolumn , wzmacniaczy , płyt czy nawet jeden system za jakieś dla zwykłego śmiertelnika duże pieniądze, jak muzyka popłynie z głośnika bluetooth za 300 zł. A dodatki ? To już kwestia podejścia . Ja przeniosłem na audio to co kiedyś usłyszałem o teatrze i co stosuje w audio. Aby móc powiedzieć, czy jakaś sztuka jest dobra czy zła , to trzeba ją najpierw zobaczyć. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Niektórzy tę sztukę potrafią oceniać po okładce 😏 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, tomek4446 napisał: … jest dobra czy zła , to trzeba ją najpierw zobaczyć. I co? Dobra? 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 21 minut temu, Kraft napisał: I co? Dobra? To zależy o jaki jej akt pytasz. 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 8 godzin temu, maciek72 napisał: czy faktycznie ,, TE ,, popierdółki są niezbędne w życiu ? Jak sobie radzić z tą ,,nerwozą,, ? 😉 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 50 minut temu, tomek4446 napisał: czy jakaś sztuka jest dobra czy zła , to trzeba ją najpierw zobaczyć. Wybierasz się? 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Wybierasz się? Mogą mnie nie wpuścić , w tym teatrze byłem jakieś pół wieku temu. Choć z drugiej strony przecież mam 7 + Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, audiowit napisał: No i wstydzilbyś się, ze Twoje dzieci nie dojadają, zebys spelnil swoje zachcianki. Synkowi to by sie przydało jak i tacie lekko nie dojadać:D 1 godzinę temu, KrólKiczu napisał: Mamo, chwalą nas. -Kto? -Wy mnie, a ja was. Seba smutno Ci to mogę Cię pochwalić. Czytaj: ale z Ciebie fajny meloman 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) 50 minut temu, tomek4446 napisał: To zależy o jaki jej akt pytasz. 16 minut temu, tomek4446 napisał: Choć z drugiej strony przecież mam 7 No, fakt, za młody jesteś na akty 😛. Coś takiego TYLKO dla dorosłych, zrównoważonych emocjonalnie. U Ciebie mogłoby skutkować polucjami🤣 Edytowano 5 godzin temu przez Rega 1 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu No , to czuję się pocieszony i usprawiedliwiony . Każdy z WAS dał dla mnie ,,pumex,, Kamyk ( dużo kamyków może utopić 😞 ) A , tak mieszczę się w ,, średniej krajowej "" Ostatnie wydatki traktuję jako ostatni szlif . Czysta świadomość , że wszystko z każdej strony jest izolowane i odizolowane , daje dla mnie dużo spokoju Może zbyt tanim kosztem , ale chcę zachować granice. Przy okazji chciałbym podziękować kolegom @BlaBla , @cymes , @Tomasz Kluczynski za pomoc w zrozumieniu kilku zagadnień:) Jeżeli w tym momencie kogoś pominąłem, przepraszam Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano 14 minut temu Napisano 14 minut temu 58 minut temu, maciek72 napisał: za pomoc w zrozumieniu kilku zagadnień:) Fajnie by było chociaż wspomnieć jakich 😉 Pozdrawiam. M Odpisz, cytując
Recommended Posts