Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
2 godziny temu, Wing0 napisał:

Przyznaje sie moja racja jest najmojsza,  ale racja jest taka, że nie mam problemu z napisaniem, że nie stać mnie na wiele zabawek które bym chciał, a nie udowadniam sobie i całemu światu że są zjebani bo dają sie nabrać :). Każdy jak widać coś wypiera :)

Michał, to my raczej jestesmy najwiekszymi melomanami tego forum. Myslisz, ze ktos ma wiecej muzyki?

A tak swoją drogą. Zwrócileś uwagę, ze ludzi strasznie przejmuja się naszą niedolą, ze mamy trochę wiecej sprzetu niż srednia krajowa. Coż za troska. 

No i wstydzilbyś się, ze Twoje dzieci nie dojadają, zebys spelnil swoje zachcianki.

Napisano
2 godziny temu, MariuszZ napisał:

Dajcie znać jak będzie potrzebny terapeuta. Postaram się pomóc. Za darmo

Z tym darmo to jeszcze pogadamy , wiesz nie przelewa się i ...... :) 

A wracając do tematu , każdy ma wolną wolę. Każde hobby kosztuje. Każde dla osoby nie związanej z pasją będzie dziwactwem. Bo po cholerę komuś ileś kolumn , wzmacniaczy , płyt czy nawet jeden system za jakieś dla zwykłego śmiertelnika duże pieniądze, jak muzyka popłynie z głośnika bluetooth za 300 zł. A dodatki ? To już kwestia podejścia . Ja przeniosłem na audio to co kiedyś usłyszałem o teatrze i co stosuje w audio. Aby móc powiedzieć, czy jakaś sztuka jest dobra czy zła , to trzeba ją najpierw zobaczyć.

Napisano
2 godziny temu, audiowit napisał:

No i wstydzilbyś się, ze Twoje dzieci nie dojadają, zebys spelnil swoje zachcianki.

Synkowi to by sie przydało jak i tacie lekko nie dojadać:D

1 godzinę temu, KrólKiczu napisał:

Mamo, chwalą nas.

-Kto?

-Wy mnie, a ja was.

Seba smutno Ci to mogę Cię pochwalić. Czytaj: ale z Ciebie fajny meloman :D

Napisano (edytowany)
50 minut temu, tomek4446 napisał:

To zależy o jaki jej akt pytasz.

16 minut temu, tomek4446 napisał:

Choć z drugiej strony przecież mam 7

No, fakt, za młody jesteś na akty 😛. Coś takiego TYLKO dla dorosłych, zrównoważonych emocjonalnie. U Ciebie mogłoby skutkować polucjami🤣

Edytowano przez Rega
Napisano

No , to czuję się pocieszony i usprawiedliwiony . Każdy z WAS dał dla mnie ,,pumex,, :) Kamyk ( dużo kamyków może utopić 😞 )

A , tak mieszczę się w ,, średniej krajowej ""  :)

Ostatnie wydatki traktuję jako ostatni szlif . Czysta świadomość , że wszystko z każdej strony jest izolowane i odizolowane , daje dla mnie dużo spokoju :) Może zbyt tanim kosztem , ale chcę zachować granice.

Przy okazji chciałbym podziękować kolegom @BlaBla , @cymes , @Tomasz Kluczynski za pomoc w zrozumieniu kilku zagadnień:)

Jeżeli w tym momencie kogoś pominąłem, przepraszam