audiowit Napisano wczoraj o 07:33 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:33 (edytowany) No tak. Bo UKF zaczely się dopiero popularyzować w latach 50tych. Nam na oku jeszcze kilka rodzynkow w stanie muzealnym. Zastanawiam sie nad inwestycją w nie. Edytowano wczoraj o 07:44 przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano wczoraj o 08:38 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:38 Dnia 17.11.2024 o 18:50, audiowit napisał: Tesla 409U. Lata 52-53. W pełni sprawny z wejsciem na gramofon i wyjsciem na dodatkowy głośnik. Faktycznie , tak jak mówiłeś. Znacznie zmienił się Twój główny system odkąd byłem ostatnio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano wczoraj o 09:08 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:08 Ostatnio moda na wstrzasy to chyba powinienem dokupić dodatkowy głosnik do Tesli i wstawić go do piwnicy, będę szpanował na forum. Też taki mam na oku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano wczoraj o 09:12 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:12 2 minuty temu, audiowit napisał: Ostatnio moda na wstrzasy to chyba powinienem dokupić dodatkowy głosnik do Tesli i wstawić go do piwnicy, będę szpanował na forum. Też taki mam na oku A tymczasem szpan na Plantach 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano wczoraj o 09:14 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:14 Ale chinski szit.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano wczoraj o 09:20 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:20 3 minuty temu, audiowit napisał: Ale chinski szit.... Co tam chiński, najważniejsze że brandowany 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano wczoraj o 09:40 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:40 Brand też widzę na szybko doklejany, trzcionka nie pasuje. Typowa chińszczyzna. Nie zdziwilbym sie gdyby wyszlo to z fabryki Ayona 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano wczoraj o 10:14 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:14 Co roku gdy jesienne deszcze nawalają dopada mnie to gówno, czyli nostalgia i biegnę na strych wyciągnąć magnetofon, bosze jakie to straszne granie było… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Ale z dbx 😲 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 3 godziny temu, audiowit napisał: trzcionka Czcionka, kolego drogi 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Na chinczykach to trzcionka. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 6 godzin temu, audiowit napisał: Ostatnio moda na wstrzasy to chyba powinienem dokupić dodatkowy głosnik do Tesli i wstawić go do piwnicy, będę szpanował na forum. Też taki mam na oku Nie idź tą drogą. Taki światowej klasy sprzęt powinien mieć odpowiednią oprawę. Lepiej przerób piwnicę na sub, zanieś Teslę i będziesz kozak, nikt Ci nie podskoczy 😆 Wzór z Włoch do naśladowania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts