Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, Kraft napisał: Spotkanie z legendą. Tylko z czym tu ją porównać? Jesli dobrze widzę, B&W ma najwiekszy glosnik z tych wszystkich. Czy to sie tez przekłada na największy bas, i dobrej jakosci? Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Artur Brol napisał: Czy to sie tez przekłada na największy bas, i dobrej jakosci? Z pewnością bardzo dużo zależy od akustyki. Ja żadnej z innych kolumn ze zdjęcia Jarka (czyli oprócz 706 S3) nie słuchałem, więc niech kolega Kraft się wypowie. Moje doświadczenia są takie, że nie zawsze większa membrana = lepszy bas. W pewnym zakresie różnic średnicy woofera oczywiście. Np. nie zawsze monitory z wooferem 15 cm będą gorsze, niż te z 17 cm. Poza tym producenci czasami podają zawyżone/zaniżone średnice, różnie je liczą. Np. Acoustic Energy AE500 ma wg producenta woofer 13 cm, a wg ogromnej większości standardów reszty branży powinni podawać 15 cm. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 35 minut temu, tomasz1w napisał: Ło matko, przy takiej ilości klamotów żona by mi walizkę spakowała... No, ale znowu bez przesady, żeby w 25 m² jakieś bookshelf speakers - czyli głośniki na półkę na książki - wstawiać. https://www.google.co.uk/search?q=bookshelf+speakers Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, pairtick napisał: głośniki na półkę na książki 🤣🤣🤣 Panie, toż to szok! Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 50 minut temu, tomasz1w napisał: Ło matko, przy takiej ilości klamotów żona by mi walizkę spakowała... Można otwierać ekskluzywny salon Kraft HiFi;) Mam tego więcej, ale nie zmieściły się na dywaniku. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts