dorsz Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 2 godziny temu, tomek4446 napisał: A co to Tapatalk ? I jak to gra ? Zgodnie z tematem wątku 😛 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 13 godzin temu, Redakcja AUDIO napisał: Z Tapatalkiem jest grubsza sprawa, ale działamy, przykro mi, że nie tak szybko to idzie, jak byście chcieli, ale dajcie nam jeszcze nieco czasu (Nie)Cierpliwie czekamy. Ponadto pamiętacie, że w przeglądarce Chrome w telefonie forum źle się wyświetla. Podczas przewijania strony skacze, posty nakładają się na siebie i ogólnie nie da się poczytać i poruszać po stronie. W kompie jak najbardziej ok. A sam algorytm przyznawania rang jest faktycznie jakiś nielogiczny. Ambicjonalnie podchodząc do tematu mam rangę nowicjusz 1/13, no tak trochę słabo, co? Porównując do jakiegoś innego forumowicza z kilka razy mniejszym stażem, z 10 razy mniejszą ilością postów - ten "inny forumowicz" ma wyższą rangę niż ja. Coś tu nie gra. Rozumiem że prace trwają i jest to wersja beta jeszcze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 7 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 października 2021 ➡️ Poklikałam i faktycznie nie możecie już sami sobie dawać lajków ➡️ Chwilowo wyłączam chaotyczne rangi i uporządkowane odznaki, bo zarządza nimi jeden guzik, gdyż muszę dokopać się do tego, co poprawić, aby te pierwsze działały jak należy. Niby są punkty, ale kupy się wszystko nie trzyma, inaczej się wyświetla, inne mam ustawienia z panelu. Widziałam na forum dostawcy, że ktoś taki problem zgłaszał. Uważam, że nie należy podchodzić do rang bardzo serio, ale jest to naliczane sposobem znanym chyba tylko twórcom aktualizacji. I mnie samą uwiera, gdy ktoś z tysiącami postów nagle okazuje się uczniem. Jest to zabawa, rangi mają być ubarwieniem życia, ale jakaś logika i sens powinny być tu zachowane. Oczywiście możemy też funkcję rang i odznak wyłączyć na zawsze i zasypać popiołem, jeśli tak zdecydujecie. Może to rozstrzygnąć ankieta, jeśli ta funkcja zadziała. Ostatnio nie pykło ➡️ Sprawa Tapatalka się toczy, poszło do nich zapytanie. ➡️ W kwestii przeglądarki Chrome odpowiem jak programista - u mnie działa Czy ten problem zaobserwowało więcej osób? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 Dnia 6.10.2021 o 10:09, Wito76 napisał: Ponadto pamiętacie, że w przeglądarce Chrome w telefonie forum źle się wyświetla. Podczas przewijania strony skacze, posty nakładają się na siebie i ogólnie nie da się poczytać i poruszać po stronie. W kompie jak najbardziej ok. 5 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: W kwestii przeglądarki Chrome odpowiem jak programista - u mnie działa Czy ten problem zaobserwowało więcej osób? Na iOS w Chromie wszystko śmiga super, bez żadnych problemów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 (edytowany) Zerknęłam w Chrome - nie widzę możliwości reakcji na posty (serduszko w prawym dolnym rogu). Edycja - jednak jest. Po zalogowaniu 🤦. Wygląda normalnie. Edytowano 7 października 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 18 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: W kwestii przeglądarki Chrome odpowiem jak programista - u mnie działa Czy ten problem zaobserwowało więcej osób W opcji "wersja na komputer" pracuje bez problemów. W wersji tradycyjnej, domyślnej - posty skaczą, nieprawidłowo się przewijają. I żeby nie było nasze forum to jedyna strona z którą mam takie problemy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 Programistą nie jestem - u mnie Chrome na komórce działa prawidłowo i nie mam problemów z naszym Forum (tzn. z jego działaniem 🙂 ) Logiki to ostatnio mało zarówno w życiu a tym bardziej w "rangach" i w Internecie ... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 @Wito76, u mnie działa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 Tak to mniej więcej wygląda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 Ja akurat używam w telefonie przeglądarkę od Samsunga i po zmianach nie miałem żadnych peoblemów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 1 godzinę temu, JaZz napisał: Wito76pytałem czy czyściłeś ciasteczka. Wyczyściłem przed chwilą i jest to samo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 10 minut temu, Wito76 napisał: Wyczyściłem przed chwilą i jest to samo. To zostaje ci zmienić przeglądarkę lub...telefon 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 Może po prostu reset telefonu 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 Oczywiście. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 W sumie to rzadko używam forum przez przeglądarkę w telefonie , od roku tylko Tapatalk, który też chwilowo nie działa ☺️. Zresetowałem telefon, nie pomogło. Ale wierzę że wam działa normalnie bo przed chwilą sprawdziłem w dwóch innych telefonach: żony i młodego. W trybie komputerowym u mnie jest ok. Dobra, będę szukał w takim razie problemu u siebie, nie u administracji. Na przeglądarce o nazwie Przeglądarka (telefon Xiaomi) śmiga bez problemu, właśnie piszę z tej Przeglądarki. Problem jest tylko w Chrome. Przeżyję chyba jakoś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 Ja Chrome nie używam, ale odpaliłem z ciekawości i jest normalnie nawet bez uaktualnienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 1 godzinę temu, Wito76 napisał: W sumie to rzadko używam forum przez przeglądarkę w telefonie , od roku tylko Tapatalk, który też chwilowo nie działa ☺️. Zresetowałem telefon, nie pomogło. Ale wierzę że wam działa normalnie bo przed chwilą sprawdziłem w dwóch innych telefonach: żony i młodego. W trybie komputerowym u mnie jest ok. Dobra, będę szukał w takim razie problemu u siebie, nie u administracji. Na przeglądarce o nazwie Przeglądarka (telefon Xiaomi) śmiga bez problemu, właśnie piszę z tej Przeglądarki. Problem jest tylko w Chrome. Przeżyję chyba jakoś. W telefonie używam przeglądarki "Dolphin". Spróbuj? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 8 października 2021 Udostępnij Napisano 8 października 2021 15 godzin temu, gienas napisał: W telefonie używam przeglądarki "Dolphin". Spróbuj? Dzięki za propozycję, ale skoro działa w stockowej przeglądarce i w wersji na komputer w Chrome to już wystarczy mi do przeżycia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 10 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 października 2021 17 godzin temu, misiek x napisał: PROSZĘ- można wszystko w języku polskim ? .......Article komentarzy 🤣 @misiek x wszystko można, zmienię. Musiałam zapomnieć o tym Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 10 października 2021 Udostępnij Napisano 10 października 2021 Dnia 5.10.2021 o 10:52, Chyba Miro 84 napisał: Zwróćmy uwagę na Fb! Jest możliwość wstawić dowolną, ale "nie lubie" prawie wcale nie występuje! Za to "lubie" wrzucane jest od groma. Dlaczego???? Z przyzwyczajenia? Tak to właśnie wygląda. Zresztą, Fb to wylęgarnia kłamstwa i obłudy, walenie ściemy na potęgę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 10 października 2021 Udostępnij Napisano 10 października 2021 9 minut temu, Adi777 napisał: Z przyzwyczajenia? Tak to właśnie wygląda. Zresztą, Fb to wylęgarnia kłamstwa i obłudy, walenie ściemy na potęgę. Zacytuje pewnego typka, ciemny lub wszystko kupi, co niestety jest prawdą a FB omotał nawet ludzi inteligentnych. Ponoć parę dni temu ta organizacja miała jakąś awarię, szkoda że naprawili. Chyba lepiej żadnych wzorców od nich nie brać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 10 października 2021 Udostępnij Napisano 10 października 2021 Nie powiem, założyłem konto na Fb jakiś czas temu, ale nie korzystam z tego praktycznie wcale. Nie mam po co. Służy mi głównie jako obserwacja bloga muzycznego - Astralna Odyseja Muzyczna - polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 10 października 2021 Udostępnij Napisano 10 października 2021 43 minuty temu, Adi777 napisał: Z przyzwyczajenia? Tak to właśnie wygląda. Zresztą, Fb to wylęgarnia kłamstwa i obłudy, walenie ściemy na potęgę. Nie fb, a ludzie. Co ma do tego aplikacja? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 10 października 2021 Udostępnij Napisano 10 października 2021 10 minut temu, no_i_fajnie napisał: Co ma do tego aplikacja? Widocznie tak wpływa na ludzi 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 (edytowany) 🤦 Edytowano 12 października 2021 przez slaw0001 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts