Asia Napisano 22 lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 lipca 2023 Nikt nie jest w stanie sam usunąć ani konta, ani tematów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 22 lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 lipca 2023 4 minuty temu, Asia napisał: Nikt nie jest w stanie sam usunąć ani konta, ani tematów. Neo jest w stanie! 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 22 lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 lipca 2023 Nie znam człowieka 🤷. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 22 lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 lipca 2023 Ale człowieka można usunąć 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 22 lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 lipca 2023 W dobie internetu wy-gum-ko-wać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 22 lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 lipca 2023 19 minut temu, Asia napisał: Nie znam człowieka 🤷. Z Matrixa, on robił takie różne sztuczki z internetem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 22 lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 lipca 2023 To ja za młoda na takie starocie z ubiegłego wieku 😁. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 22 lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 lipca 2023 Asiu - masz rację - YOU ARE 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 22 lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 lipca 2023 39 minut temu, Asia napisał: Nikt nie jest w stanie sam usunąć ani konta, ani tematów. No nie. I za współudział odpowiada ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 22 lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 lipca 2023 17 godzin temu, Bebop napisał: (wtedy byłem @JohnDoe) To mnie teraz zdziwko wzięło 57 minut temu, Asia napisał: W dobie internetu wy-gum-ko-wać. Cancel culture? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 3 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2023 Humor wrócił @MarcKrawczyk, połączyłam Twój temat z jazzowym 😎 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 4 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 Cześć, stworzyłam nowy temat, może się rozkręci i komuś kiedyś przyda 😉 https://forum.audio.com.pl/forum/50-sprzętowe-okazje-cenowe/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 4 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 Olu, ale jest już w sumie podobny temat na forum, nawet przypięty https://forum.audio.com.pl/topic/90062-okazje-w-audio-temat-zbiorczy-promocje-zniżki-kupony-błędy-cenowe/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2023 Wojtek, szukamy odpowiedniego miejsca na tego typu promocyjno-ogłoszeniowe wątki. Tak, by łatwiej było je znaleźć i więcej osób mogło skorzystać. Oraz jak najbardziej logicznego ich rozmieszczenia. Więc pewnie również wątek o okazjach na eB i Alle tu trafi. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 28 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2023 Witajcie, ja coś ostatnio kombinuję, dlatego efektem jest zmiana widoku wątków offtopowych, które - wyjąwszy osobiste wycieczki i bicie się po kostkach - można kontynuować. Stworzyłam nowe podforum, do którego będziemy przenosić posty niezwiązane z macierzystymi tematami. https://forum.audio.com.pl/forum/51-ring/ Miłego dnia, mam nadzieję, że słońce wyjdzie, bo buro za oknem Ola 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 30 września 2023 Udostępnij Napisano 30 września 2023 Przestały mi przychodzić powiadomienia na gmail, czy ktoś z użytkowników ma podobny problem? W ustawieniach sprawdzałem i wszystko wygląda ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 30 września 2023 Udostępnij Napisano 30 września 2023 0 powiadomień na mailu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 30 września 2023 Udostępnij Napisano 30 września 2023 @lysy Wlasnie ja, tez kilka dni temu maile sie skonczyly. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 1 października 2023 Udostępnij Napisano 1 października 2023 Ok, czyli coś jest na rzeczy, bo nie tylko ja mam ten problem. Nie wiem, czy coś się nie schrzaniło po ostatniej aktualizacji Forum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 3 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 października 2023 To prawda Zgłosiłam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 Coś już wiadomo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 U mnie kicha, trzymam kciuki, by się udało naprawić. Powodzenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 Niestety nie tylko u ciebie. Na wszystko trzeba czasu. Poczekamy. Na pewno sie uda to rozwiazac. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 6 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 października 2023 Dziękujemy. Będę poganiać sztab, bo dla mnie to też uciążliwe, pomijam, że rejestrujący się też czekają bezowocnie...Ech Przepraszam za utrudnienia. Spokojnego weekendu życzę wszystkim, Ola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 października 2023 Udostępnij Napisano 6 października 2023 Nie ma za co. Zdarza sie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts