Artsky Napisano 12 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2022 A czy Zeppelini nagrali jakąś płytę poprawnie? To jakieś... nawet nie umiem tego nazwać... Jak Suzie Quatro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 12 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artsky Napisano 12 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2022 (edytowany) Każdemu życzę takiego zdrowia... Edytowano 12 kwietnia 2022 przez Artsky https://www.youtube.com/watch?v=WqPB74rkK-I&ab_channel=muzline Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 12 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artsky Napisano 12 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2022 To znam, ciekawe klimaty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 12 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2022 Piękny utwór. Zresztą, cała płyta świetna. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artsky Napisano 12 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2022 No masz gust, a Ty coś masz wspolnego z zegarkami? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 12 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2022 19 minut temu, Artsky napisał: No masz gust, a Ty coś masz wspolnego z zegarkami? Z zegarkami??? A, już wiem. Ktoś już gdzieś mi się kiedyś o to pytał 😁 Chodzi o Prota, tak? Nie, nawet nie lubię zegarków Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2022 jakiś czas temu było coś o guilty pleasure, a więc oto moje dzisiejsze... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2022 17 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: jakiś czas temu było coś o guilty pleasure, a więc oto moje dzisiejsze... Jako nastolatek sporo słuchałem "Joyride". Dziś już do tego nie wracam, ale jak poleci w radiu, to się uśmiecham. No i Per Gessle ma świetne gitary: https://equipboard.com/pros/per-gessle Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2022 Por una Cabeza z 1992 roku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2022 2 godziny temu, Rafał S napisał: Jako nastolatek sporo słuchałem "Joyride". Dziś już do tego nie wracam, ale jak poleci w radiu, to się uśmiecham. No i Per Gessle ma świetne gitary: https://equipboard.com/pros/per-gessle Gitary jak to gitary… ale jego samochody… Znam człowieka, który się z nim przyjaźni. Podobno Per to bardzo fajny gość. I świetny muzyk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2022 (edytowany) Dnia 11.04.2022 o 08:55, MarcKrawczyk napisał: Ktoś już słuchał? Zaje...fajna! Edytowano 14 kwietnia 2022 przez slaw0001 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2022 Debiut Roya Harpera, brytyjskiego gitarzysty akustycznego, folk-rockowego, nagrany z kilkoma innymi gitarzystami. W jednym z utworów zagrał Ritchie Blackmore. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2022 Debiut brytyjskiego zespołu młodego pokolenia - deathcrash. Całkiem niezłe granie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazghul Napisano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2022 Lubię czasem coś powybierać losowo po okładce z różnych gatunków z tidala, dzisiaj trafiłem muzyka world i cały dzieñ nie może się odkleić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 15 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2022 Finał Eurowizji coraz bliżej. Czas na prezentację mojego faworyta (ale moi faworyci zazwyczaj nie wygrywają - tylko raz trafiłem:( Czy tylko ja podejrzewam, że to przebrani Daft Punk? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 15 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2022 15 godzin temu, misiek x napisał: The Raconteurs słucham teraz duzo częściej niz White Stripes Może dlatego, że to dużo lepszy zespół. 27 minut temu, Kraft napisał: Finał Eurowizji coraz bliżej. Czas na prezentację mojego faworyta Żartujesz sobie, czy na serio interesujesz się Eurowizją? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 15 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2022 Bo to bardzo dziwny festiwal Kolejność finalistów jest zwykle bardzo zaskakująca dla mnie Za to ma duża oglądalność. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2022 i cóż poradzę, ze zawsze te płyty kojarzą mi się z tym dniem.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 15 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2022 Z dedykacją dla @Fafniak, który obmyśla na nas plan: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 15 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2022 Mimo, że płyta dość mocno skrytykowana, to dla mnie ma swój klimat, bardzo lubię do niej wracać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2022 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts