Rega Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, pairtick napisał: Jakoś się nigdy nie mogłem przekonać do Roda Stewarta. Mam podobnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Ja znowu troche w druga strone. Nie wszystkie utwory mi odpowiadają więc zakupiłem składanki ( chyba) I jedne dwu płytowe wydanie z udziałem orkiestry . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Mogę je w pętli Końserwatysta 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 44 minuty temu, Rega napisał: Mam podobnie. Nawet te starsze rzeczy - powiedzmy do połowy lat 70-tych? (Bo nowsze to faktycznie bywały miałkie, szczególnie popularne songbooki, gdzie Rod śpiewał "na autopilocie", nadrabiał przyjemną barwą głosu, a w aranżach trafiały się smyczki z syntezatora. ) 17 minut temu, gienas napisał: Mogę je w pętli Ja też, szczególnie tę drugą. Debiut moim zdaniem trochę słabszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 44 minuty temu, Rafał S napisał: Nawet te starsze rzeczy - powiedzmy do połowy lat 70-tych? Tylko to. Nic więcej. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 31 minut temu Udostępnij Napisano 31 minut temu Naszło mnie na Tangerine Dream. Przemknęła w głowie myśl i już chwilę potem z kolumn pierwsze takty "Cludburst Flight". To taki rodzynek, gdyż album 'Force Majeure' w ogóle mi się nie podoba. Rodzynek, który za każdym razem mnie sponiewiera, a zwłaszcza to co dzieje się od 5'52" Zaraz potem przyszła chrapka na tytułowy "Shy People" z soundtracku po którym nie było innej opcji, jak "Tyger" 🙂 Potem jeszcze urzekająca "Alchemia Serca" i już mam fazę na TD. Gdyby nie trzeba było rano wstawać do roboty, pewnie słuchałbym do rana. Ale jeszcze cały 'Logos' przede mną, nie ma bata 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano przed chwilą Udostępnij Napisano przed chwilą Moja naj. Na zawsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts