Rega Napisano wczoraj o 14:45 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:45 1 godzinę temu, pairtick napisał: Jakoś się nigdy nie mogłem przekonać do Roda Stewarta. Mam podobnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano wczoraj o 15:15 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:15 Ja znowu troche w druga strone. Nie wszystkie utwory mi odpowiadają więc zakupiłem składanki ( chyba) I jedne dwu płytowe wydanie z udziałem orkiestry . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano wczoraj o 15:16 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:16 Mogę je w pętli Końserwatysta 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano wczoraj o 15:34 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:34 44 minuty temu, Rega napisał: Mam podobnie. Nawet te starsze rzeczy - powiedzmy do połowy lat 70-tych? (Bo nowsze to faktycznie bywały miałkie, szczególnie popularne songbooki, gdzie Rod śpiewał "na autopilocie", nadrabiał przyjemną barwą głosu, a w aranżach trafiały się smyczki z syntezatora. ) 17 minut temu, gienas napisał: Mogę je w pętli Ja też, szczególnie tę drugą. Debiut moim zdaniem trochę słabszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano wczoraj o 16:21 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:21 44 minuty temu, Rafał S napisał: Nawet te starsze rzeczy - powiedzmy do połowy lat 70-tych? Tylko to. Nic więcej. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano wczoraj o 19:22 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:22 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Naszło mnie na Tangerine Dream. Przemknęła w głowie myśl i już chwilę potem z kolumn pierwsze takty "Cludburst Flight". To taki rodzynek, gdyż album 'Force Majeure' w ogóle mi się nie podoba. Rodzynek, który za każdym razem mnie sponiewiera, a zwłaszcza to co dzieje się od 5'52" Zaraz potem przyszła chrapka na tytułowy "Shy People" z soundtracku po którym nie było innej opcji, jak "Tyger" 🙂 Potem jeszcze urzekająca "Alchemia Serca" i już mam fazę na TD. Gdyby nie trzeba było rano wstawać do roboty, pewnie słuchałbym do rana. Ale jeszcze cały 'Logos' przede mną, nie ma bata 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Moja naj. Na zawsze. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Tak mi się przypomniało 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Mi też. Pierwszy raz jak dziecko słyszałem u kolegi na sprzecie ojca. Szpulak Aria + amplituner Zodiak bodajże, ale to chodziło 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumberjax Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowany) Ostatnio pryzpadkiem trafilem na nastepujace wideo, ktore mnie wzruszylo i zafascynowalo niesamowicie, bo laczy dwa gatunki muzyczne, ktore uwielbiam: https://www.youtube.com/watch?v=3pYHCGYJbw0 W komentarzach napotakelm sie na zespol Jazz Sabath, ktorzy interpretuja kawalki Black Sabbath w Jazzie, i nie moge aktualnie przestac tego sluchac 😎 Jazz Sabbath - Children Of The Grave (RSD Mono Version) Edytowano 10 godzin temu przez Lumberjax Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu @rajdek Też go bardzo lubię. Henrik Freischlader to jeden z czołowych współczesnych gitarzystów bluesowych. Nie tylko w skali Europy. I do tego b. dobrze śpiewa, a to się już rzadko zdarza przy takim poziomie instrumentalnym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Gitara pięknie chodzi pod jego rękami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 15 godzin temu, Amarok napisał: Tak mi się przypomniało No też moje ulubione z początku lat 80. O prócz Chenko w ulubionej trójce było jeszcze i 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, rajdek napisał: Gitara pięknie chodzi pod jego rękami. Najważniejsze u gitarzysty bluesowego jest czy miny stroi 😉 I tu Gary Moore był świetny, a i Joe Bonamasa nie odstaje 👍 Henrik tak skromnie 😁 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, pairtick napisał: Najważniejsze u gitarzysty bluesowego jest czy miny stroi 😉 Pomimo, ze nie jest gitarzystą blusowym ,to Tomasz Zeliszewski z BS, też potrafi😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Rega napisał: Pomimo, ze nie jest gitarzystą blusowym ,to Tomasz Zeliszewski z BS, też potrafi😉 Fajną "hajfajownię" ma 😀 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu @Grzesiek202 No rzeczywiście kamienna mimika Leonarda praaaawie jak Tomasza czy Alvina Lee Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, gienas napisał: praaaawie jak Tomasza Poddaję się. Którego Tomka? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Z postu nad Twoim Tomasz Zeliszewski mea culpa 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) Się kiedyś łaziło po tych knajpach... Pamięta tu ktoś koncerty na żywca z "Awarii"? Edytowano 2 godziny temu przez Grzesiek202 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, Grzesiek202 napisał: z Oczywiście "w", a nie "z". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts