Rega Napisano Środa o 13:48 Napisano Środa o 13:48 (edytowany) Dodałbym, że również teledysk wspaniale dobrany. Oddzielną, ciekawą sprawą jest udział dziewczyny biorącej udział w tym teledysku. Szkoda, że Brian stracił swój wspaniały (wtedy) głos. Edytowano Środa o 13:49 przez Rega Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano Środa o 14:17 Napisano Środa o 14:17 Wiec świętujmy ten dzień X4 https://i.postimg.cc/Kvvv4sK0/IMG-20201001-103239.jpg 4 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano Środa o 15:21 Napisano Środa o 15:21 1 godzinę temu, Rega napisał: Oddzielną, ciekawą sprawą jest udział dziewczyny biorącej udział w tym teledysku. A co z nià? Odpisz, cytując
Rega Napisano Środa o 17:20 Napisano Środa o 17:20 To była jakaś dziewczyna z ....nikąd. Nawet nie wiedziała, że wystąpi w teledysku z Ferrym. Odpisz, cytując
fp74 Napisano Środa o 17:53 Napisano Środa o 17:53 2019 Universal. Genialne kompozycje, nadzwyczajne wykonanie, wspaniała grafika, no i oczywiście "Lisa Gerard sings in her metaphysical language". Po prostu piękne... Odpisz, cytując
sonique Napisano Środa o 20:48 Napisano Środa o 20:48 3 godziny temu, Rega napisał: To była jakaś dziewczyna z ....nikąd. Nawet nie wiedziała, że wystąpi w teledysku z Ferrym. To jest dziewczyna! W dwóch różnych odsłonach… 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 11:47 Napisano wczoraj o 11:47 Relaks przed przyjemnością na którą długo czekałem. https://tidal.com/browse/track/232927?u 2 Odpisz, cytując
fp74 Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Jutro koncert, będę tam i myślę, że na żywo może to zabrzmieć tylko lepiej. 1 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Dnia 27.05.2025 o 08:09, Highlander_now napisał: Jeżeli chodzi o utwór o miłości to mam swój numer jeden, zresztą z bardzo dobrej płyty. Też bardzo lubię, od zawsze. Może nie mój numer jeden o miłości, ale na pewno bardzo wysoko 🙂 20 godzin temu, kaczadupa napisał: Relaks przed przyjemnością na którą długo czekałem. Klejnot. Odpisz, cytując
Recommended Posts