MarcKrawczyk Napisano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2021 zestaw na prima aprilis... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2021 U mnie dzisiaj bardzo klimatyczny i naprawdę fajny nowy album Lany Del Ray Chemitrails Over The Country. Mała próbka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2021 A u mnie ,,stara gwardia,, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2021 (edytowany) Papathanassiou 😃 i jego motywy Edytowano 2 kwietnia 2021 przez gienas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2021 mazurki zrobione, to czas na taki wielkopiątkowy klimat... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2021 Może ktoś potrzebuje. Na czasie. Wersja oryginalna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2021 Polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2021 taki tam queenik... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2021 Zacny cover Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2021 a dziś dziewczyna w śpiączce.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2021 Co to za sprzęt pod płytami (ten biały)? O ile pamietam miałeś jakis problem ze sprzetem audio. Czyżby nowe cudeńka??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2021 już nie takie nowe, to ruarkaudio z kuchni, a verdi naprawione... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2021 Acha 👍 A wracajac do muzyki... "Zabierz te miłość" - juz jakiś czas stąpam po ziemi i nie spodziewałem sie ze tak bardzo piosenka o miłości moze poruszyć. Generalnie to.... realizacja dźwiękowa, sposob przekazu i emocje jakie wywołuje... czapki z głów. Coś pieknego.👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2021 Świetne 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2021 444mln. wyświetleń... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2021 14 godzin temu, JaZz napisał: Wiadomka 👍😎 Posłuchałem . STOP. Weszła żona. STOP. Pakuje walizki . STOP . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2021 14 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: 444mln. wyświetleń... Taki Skrillex na kacu i karetka po mnie przyjeżdża. Już to kiedyś słyszałem, dziękuję, ja odpadam 😆 Dziś mi wpadła fajna płyta CD nieremasterowana wersja /Target z 1984r/ Fleetwood Mac - Rumours. Dla porównania włączyłem ten sam tytuł ale remaster z Tidal MQA - i myślałem, że ktoś mi chce łeb rozwalić basem, kolorami i wszystkim na raz. Różnica jest niesamowita na korzyść CD. To całe MQA nie dla mnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenobi Napisano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2021 Fleetwood Mac, juz zampomnialem ze kiedyś lubialem ten zespół. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2021 (edytowany) 8 minut temu, Kenobi napisał: Fleetwood Mac, juz zampomnialem ze kiedyś lubialem ten zespół. Ten i inne zespoły - polecam szukać płyt CD nieremasterowanych, jakichś pierwszych wydań. Sama przyjemność ze słuchania, nie to co Tidal MQA. Edytowano 10 kwietnia 2021 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2021 51 minut temu, JohnDoe napisał: Ten i inne zespoły - polecam szukać płyt CD nieremasterowanych, jakichś pierwszych wydań. Masz rację , Empik na mnie już nie zarobi Ale polecam na Spotify taką składankę / niestety mastering jest słyszalny /. @MariuszZ z tego co kojarzę Twoje klimaty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2021 56 minut temu, JaZz napisał: A na mnie jeszcze czeka doświadczenie poznania ich twórczości. Oczywiście nazwę kojarzę, ale sam z siebie nie słuchałem. Być może słyszałeś cover Fleetwood Mac Go your own way w wykonaniu Dolores O'Riordan? Głos jak anioł, - tu zawsze mam fajne ciary. Zobaczcie jak ludzie zaglądają przez szybę (to chyba jakieś studio radiowe). Brak słów, zresztą... nie trzeba nic mówić. 5 minut temu, tomek4446 napisał: Masz rację , Empik na mnie już nie zarobi Najlepiej buszować na Discogs Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2021 24 minuty temu, tomek4446 napisał: @MariuszZ z tego co kojarzę Twoje klimaty Nie mam Spotifaja, a na Tajdalu tylko dla basolubów znalazłem fajne rytmy https://tidal.com/browse/album/139628635 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2021 2 minuty temu, MariuszZ napisał: Nie mam Spotifaj Dlaczego ? No dobra , niech Ci będzie , czytałem gdzieś o tym w kolorowym piśmie , że bogaci to tylko Tidal ..... a biedny , ech Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2021 3 minuty temu, tomek4446 napisał: że bogaci to tylko Tidal ..... a biedny , ech No właśnie odwrotnie, ja ciągle na promocjach jadę za dyszkę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2021 1 godzinę temu, JohnDoe napisał: Być może słyszałeś cover Fleetwood Mac Go your own way w wykonaniu Dolores O'Riordan? Głos jak anioł, - tu zawsze mam fajne ciary. Zobaczcie jak ludzie zaglądają przez szybę (to chyba jakieś studio radiowe). Brak słów, zresztą... nie trzeba nic mówić. Najlepiej buszować na Discogs Cranberries - mniód na uszy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts