HQ150 Napisano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2021 U mnie dzisiaj piękne kobiece głosy. Nowy album Imeldy May 11 Past The Hour Silvia Perez Cruz album Farsa. Ile tu smutku w tym pięknym gorącym głosie! I na koniec moja ulubiona Melody Gardot w nowym albumie Sunset in The Blue Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2021 @JaZzMam nadzieję że nic sobie nie zrobiłeś?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2021 Żeby Ci nie było smutno to u mnie jutro znowu Genesis. Tym razem z winyla 😋. Nie, nie powtórka. Następna płyta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2021 @JaZz - ,,jedziemy,, dalej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2021 56 minut temu, JaZz napisał: Nie mam siły ani chęci walczyć z tym Wifi, Dlatego warto mieć trochę płyt CD i plików FLA'C ratują sytuację w takiej chwili 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenobi Napisano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2021 (edytowany) prezent niespodzianka od kumpla. Edytowano 19 kwietnia 2021 przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2021 (edytowany) Tak, Komeda. Znał Go cały świat, a ja miałem okazję pomieszkać kilka dni w domu Zośki Komedowej w miejscowości Chmiel w 1978 roku i posłuchać kilku opowieści na temat Krzysztofa Komedy, a wieczorem pójśc na spacer do pobliskiego lasu oraz umyc sie w strumyku przepływajacym przez sam środek Chmiela. Edytowano 19 kwietnia 2021 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2021 Niby nie lubię cienko śpiewających facetów ale ten u mnie przechodzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2021 Niby certain people don`t need him around, ale dzisiaj jakoś tak w nastroju. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2021 (edytowany) Dnia 9.04.2021 o 23:39, Chyba Miro 84 napisał: 444mln. wyświetleń... To ma o czymś świadczyć? Bo przeważnie, ale oczywiście nie zawsze, im więcej wyświetleń, tym większy shit. Bardzo spokojne granie, szczególnie jak na zeuhl. Do tego żeńskie wokalizy, rozbudowane instrumentarium, warto posłuchać całej płyty. Edytowano 22 kwietnia 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2021 1 godzinę temu, Adi777 napisał: Bo przeważnie, ale oczywiście nie zawsze, im więcej wyświetleń, tym większy shit. No coś w tym jest Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2021 (edytowany) Dnia 14.04.2021 o 19:07, Rega napisał: Brzmienie podobne do Scorpions Może dlatego, że Scorpions zerżnęli właśnie z utworu Simple Man, wystarczy posłuchać "Always Somewhere". Najlepsza płyta Scorpionsów to debiut - "Lonesome Crow" - z 1972 roku, takie 6/10, ewentualnie 7/10. Zdecydowanie można posłuchać, a później tylko komercha, nic więcej, zero ambicji, chociaż szacunek do nich mam, bo od utworu "Wind of Change" zaczęła się moja przygoda z muzyką, tak na poważnie. Wcześniej słuchałem byle czego, byle jak, byleby coś "leciało" z głośników. Edytowano 22 kwietnia 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2021 skoro piąteczek..., a jak taki cure się podoba? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2021 Piątek i Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 25 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2021 Trochę muzyki filmowej, a na wieczór ,,dawnych wspomnień czar,, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenobi Napisano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2021 Fantastyczny album. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2021 (edytowany) 13 godzin temu, Kenobi napisał: Fantastyczny album. Nie słuchałem, ale czytałem niezbyt pochlebną recenzję na temat tej ścieżki. Ja Zimmera jeszcze nie zgłębiłem, i szczerze raczej nie mam na to chęci, ale najlepsze, i to zdecydowanie co stworzył, to ten soundtrack: Edytowano 27 kwietnia 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2021 Jednym słowem - Poezja. Jeden z pierwszych albumów z nurtu fusion, a może raczej zapowiedź tego stylu. 6 minut temu, misiek x napisał: Jako że dzisiaj w Holandii Dzień Króla (świeto ) to więcej czasu na słuchanie muzyki.....taki misz-masz. Pozdrawiam kolegę, ja również Holandia 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2021 (edytowany) 2 godziny temu, misiek x napisał: Pozdrawiam również ...Haga. ps-sorry za trochę prywaty 😉 Ja pozdrawiam z Noordwijku 😀 Super miasteczko, ale jeszcze tylko miesiąc, i czeka mnie przeprowadzka 😔 Ale, żeby nie było, że offtop, to trochę muzyki: Cudny utwór, jedna z perełek ECM-owych, obok Sand-Glass Webera, czy Timeless Abercrombiego. Edytowano 27 kwietnia 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenobi Napisano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2021 7 godzin temu, Adi777 napisał: Nie słuchałem, ale czytałem niezbyt pochlebną recenzję na temat tej ścieżki. Ja Zimmera jeszcze nie zgłębiłem, i szczerze raczej nie mam na to chęci, ale najlepsze, i to zdecydowanie co stworzył, to ten soundtrack: Nie wiem , walczylem mocno ale w polowie trzeciego utworu przegralem i zasnąlem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts