MobyDick Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 (edytowany) Polecam posłuchać nagrań Klaudii na żywo , nagrywanych często telefonem. Uważasz że brzmi zbyt dobrze? Czy że ten głos nie pasuje do wyglądu? Edytowano 5 czerwca 2021 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 Jeśli już ktoś chce oglądać Clödie to tu jest sporo zdjęć : https://pl.pinterest.com/willisbruce278/clödie/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 6 minut temu, MobyDick napisał: Jeśli już ktoś chce oglądać Clödie to tu jest sporo zdjęć : https://pl.pinterest.com/willisbruce278/clödie/ Pamietam jak wrzuciłem pierwszy kawałek Clödie tu na forum jak by nie patrzeć, wokalistka ma to "coś" co "przyciąga" jak magnes. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 Trochę nie ma szczęścia z rozwojem kariery muzycznej. Co ciekawe, ma chyba więcej fanek niż fanów . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 U mnie niezła wariatka. Bardzo ją lubię. Na koncercie wypada fatalnie, krzyczy zamiast śpiewać. Ale albumy studyjne ma bardzo fajne. I dobrze zrealizowane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 Wspomniana wcześniej wariatka nie wiem czy nie przebija zdecydowanie Marii Z tym że to bardzo pozytywna wariatka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 Oj, to kompletnie inny rodzaj wariactwa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 Oj bardzo złożony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 a ja dalej w końcówce lat 80, po jasiu nielubiącym jazzu, teraz trochę na rudo... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 O to dźwięki młodości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 Dziś tak lecimy! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 No to zapowiada się grubsza impreza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 W tym zestawieniu nie może zabraknąć króla. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 (edytowany) No o tym samym pomyślałem:-) Co prawda szukałem teledysku do słynnego Smack My Bitch Up ale ze względu na wszechobecną poprawność ku mojemu zdziwieniu na jutubie już chyba nie ma. Edytowano 5 czerwca 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 Jedziemy dalej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 Płyty do poduchy już wybrane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 Boguś dziś sobota. Enya będziesz słuchał? posłuchaj z nami. Boguś, włączysz Enyę to zrobimy Ci taki wjazd na chatę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 widzę, że imprezka się rozkręca... to nie może zabraknąć braci ramone... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 (edytowany) Mamy sporo płyt z muzyką filmową, "Piąty element" między innymi. Tylko brak CD, a budżet galopuje 😉. A co do córek znanych rodziców o zmysłowych głosach jeszcze taka propozycja (serialowo) Edytowano 5 czerwca 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 5 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2021 15 minut temu, Asia napisał: Właśnie słuchałem przed 15 minutami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 9 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: ramone... Niedawno słuchałem debiutu tego zespołu. Także ten, coś bym napisał, ale chyba nie wolno mi, cenzura czy cuś... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts