terracan1929 Napisano 13 czerwca Udostępnij Napisano 13 czerwca Dnia 9.06.2024 o 09:52, AudioTube napisał: Nie piję alkoholu, ponieważ nie jestem wtedy dla siebie wiarygodny i prawdziwy Nie żebym namawiał do alkoholu. Broń Boże. Ale gdybyś kiedyś jednak miał ochotę na łyczka, to do słuchania takiej muzy polecam fantastyczne , 15-sto letnie hiszpańskie brandy - jego logo jest na kieliszku na mojej fotce. Cardenal Mendoza. Coś wspaniałego. heh, przypomniały się stare czasu..... wtedy nazwę zespołu tłumaczyli jako - Kurwa, Sami Ukraińcy, a tak naprawdę zespół miał taką tablice rejestracyjną w samochodzie . Przed Państwem zespół KSU ! 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 13 czerwca Udostępnij Napisano 13 czerwca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 14 czerwca Udostępnij Napisano 14 czerwca 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 14 czerwca Udostępnij Napisano 14 czerwca Czy tylko mi przypomina to this is not america? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 15 czerwca Udostępnij Napisano 15 czerwca 45 lat minęło od debiutu Joy Division. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 16 czerwca Udostępnij Napisano 16 czerwca https://tidal.com/playlist/65720aa2-f20c-4dac-b3c0-af19e519a79d. Brakuje tylko głosu Marka Niedźwieckiego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 16 czerwca Udostępnij Napisano 16 czerwca U mnie link nie działa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 16 czerwca Udostępnij Napisano 16 czerwca Tak to wygląda na Tidalu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 16 czerwca Udostępnij Napisano 16 czerwca Wpisz na tidalu nazwę playlisty, jest dostępna. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 17 czerwca Udostępnij Napisano 17 czerwca Czy dziś nie przypada rocznica śmierci Iana Curtisa? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 17 czerwca Udostępnij Napisano 17 czerwca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 18 czerwca Udostępnij Napisano 18 czerwca . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 czerwca Udostępnij Napisano 19 czerwca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 czerwca Udostępnij Napisano 19 czerwca Posluchajcie mlodego pokolenia. Jest nieźle. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 czerwca Udostępnij Napisano 19 czerwca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 20 czerwca Udostępnij Napisano 20 czerwca Czy dziś się wydaje płyty z analogowym masteringiem? Tak, mam przed sobą przykład. Płyta niewątpliwie godna polecenia, mimo swej ceny. Pięknie brzmiące oryginalne instrumenty, niespotykana interpretacja, pięknie nagrane, dopracowane analogowo i wydane na drobnoziarnistym 180 g winylu. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 20 czerwca Udostępnij Napisano 20 czerwca Trochę historii: lata 70. i 80. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 21 czerwca Udostępnij Napisano 21 czerwca (edytowany) Kolejna winylowa ciekawostka. Płyta z 2016 roku, Cztery pory roku Vivaldiego. Oto tył okładki. Poza opisem technicznym nagrania znajdziemy na okładce znaczek Dynamic Range DR13. Tak, dynamika nagrania to ponad 39 dB. Nagrane z szacunkiem dla Dzieła i słuchacza. Dodam napisany z pasją opis płyty ze strony wytwórni: https://concerto-koeln.de/cds/vivaldi-the-four-seasons.html Edytowano 21 czerwca przez Highlander_now Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 21 czerwca Udostępnij Napisano 21 czerwca Smyczki i nie tylko. Dziś ciepło, ale szaro, a brzmienie tej realizacji pokolorowało mi nastrój. Bardzo to blisko do live, ale potrzeba, by głośno było. Jak na to na live. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 24 czerwca Udostępnij Napisano 24 czerwca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 czerwca Udostępnij Napisano 24 czerwca Nie wiem jak dla Was , ale dla mnie to koronny przykład , że jednak można spieprzyć wszystko. https://www.youtube.com/watch?v=uIBJJ3M76Mg Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 24 czerwca Udostępnij Napisano 24 czerwca @tomek4446 Na takie covery powinien być jakiś paragraf. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 czerwca Udostępnij Napisano 24 czerwca 1 minutę temu, Rafał S napisał: Na takie covery powinien być jakiś paragraf. jak dla mnie od 20-stu do dożywocia bezwzględnego 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts