Gość Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 Kapitalnie grają 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 Niestety podobno lider Alcocholici wrócił do nałogu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 6 minut temu, Fafniak napisał: wrócił do nałogu Ups and downs...szkoda ale może jak wróci z podróży to znowu zrobią niesamowitą płytę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 Kirk zawsze miał problem z % nie raz odwoływali koncerty, no i głos już nie ten sam ☹️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 Raczej Hetfield Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 No tak Hetfield 🤦 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 27 listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 listopada 2020 Tej wersji nie znałem. Myślę, że jednak warta przypomnienia. Trochę długo się rozkręca, ale warto poczekać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 27 listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 listopada 2020 Czas na relax, dzisiaj 3+ maxi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 listopada 2020 @Fafniak tak przy piątku wieczorem to i z diabłem można Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 27 listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 listopada 2020 rozwaliłeś syste,m 😈 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 28 listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 listopada 2020 14 godzin temu, Rega napisał: Tej wersji nie znałem. Myślę, że jednak warta przypomnienia. Trochę długo się rozkręca, ale warto poczekać. Przyjemny utwór. Ja ostatnio bardzo często słucham: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 28 listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 listopada 2020 nie wiem , czy usłyszałem ich w romantykach muzyki rockowej, ale dobrze pamiętam, że red. Tomasz miał problem czy zespół nazywa się Xymox, czy też Clan of Xymox... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 28 listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 listopada 2020 Fajna płyta Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 28 listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 listopada 2020 Dla fanów DM i nie tylko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 28 listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 listopada 2020 A to jakieś takie specjalne wydanie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 28 listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 listopada 2020 Hmmm... Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem specjalne. W sumie bardzo ciekawe mixy. Ale samo nagranie już bez rewelacyjnej jakosci. Mam kilka płytek DM i niektóre to rewelacja dźwiękowa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 28 listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 listopada 2020 Chodziło mi o to opakowanie itd... bardzo często takie płytki są jakieś limitowane. Rozumiem że to nie takie wydanie 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 28 listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 listopada 2020 Coś tam jest napisane że Ltd Edition. 3 płytowy album. O proszę. To wydanie, rewelacja. Na tej płytce min. testuję sprzęt. Taki punkt odniesienia. Wydana w Holandii ze 20 kilka lat temu. Slyszałem kilka obecnych wydań, to żenada. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 29 listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 listopada 2020 Mój wczorajszy wieczór. Nie będę pisał o dębowej beczce Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lok Napisano 29 listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 listopada 2020 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 30 listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 listopada 2020 skoro w andrzejki urodził się Billy, to posłucham rebel yeel... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 30 listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 listopada 2020 Jedna z płyt mojej młodosci. Mtv i te sprawy :). A teraz słucham Daft Punk Tron. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 30 listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 listopada 2020 Oglądajcie canal+ Premium Kraftwerk elektroniczna alternatywa. Teraz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 3 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2020 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 3 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2020 Dzisiejszego popołudnia, dzięki uprzejmości jednego z Kolegów, gra i trąbi zespół .... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts