lysy Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 (edytowany) https://kino-domowe.pl/revel-concerta-2-f35-bialy-hg-raty-20x0-lub-oferta-specjalna-p-3961.html https://www.audiostyl.pl/monitor-audio-gold-5g-200-piano-ebony-z-ekspozycji-p-3196.html Edytowano 30 grudnia 2022 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 Tani jak barszcz a jak fajnie gra https://www.olx.pl/d/oferta/sony-str-v-5-piekny-dzwiek-CID99-IDSsMKY.html?reason=ip|item_to_vec Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 Dnia 30.12.2022 o 20:52, Arko55 napisał: Tani jak barszcz a jak fajnie gra https://www.olx.pl/d/oferta/sony-str-v-5-piekny-dzwiek-CID99-IDSsMKY.html?reason=ip|item_to_vec To jakis stary sprzet, 2,5 k to dosc sporo 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 (edytowany) Cena 2,5 wydaje się bardzo rozsądna biorąc pod uwagę całkiem fajny stan wizualny. A że stare tez potrafi kosztować to nie ma co się dziwić, szczególnie jeśli wyceniamy coś unikatowego, kolekcjonerskiego i dobrze grającego. Edytowano 1 stycznia 2023 przez elektron6 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 No to jak patrzycie na 5 to już lepiej rozejzyjcie się za 6. Niewiele droższa a gra o niebo lepiej. Ceny ich idą w górę i za chwilę będą droższe od sansui. I słusznie:). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 Czemu ja str v5 kupiłem za 2600, chyba też ostatnio widziałem ten model za 2800 na naszych alegrogo czy olx Jedynie kwestia tego czy dźwiękowo te sztuki nie będą odbiegać od tego co mam po serwisie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 @audiowit Jak znasz lepiej oba modele to czym się różnią dźwiękowo czy barwą oprócz tego że ten wyższy ma więcej mocy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 Barwą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 1 minutę temu, audiowit napisał: Barwą. Obudowy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 Wiadomo że od strony technicznej można kupić sprzęt w różnym stanie; fabryczny bez przeróbek lub z przeróbkami, z oryginalnymi tranzystorami mocy jak i po wymianie na współczesne chińskie zamienniki, skalibrowany jak i nie, z oryginalnymi kondensatorami jak i z wymienionymi. Każdy egzemplarz ma prawo zagrać trochę inaczej zatem warto po zakupie zrobić podstawowy przegląd. Ceny - aktualnie wracają do tych normalnych. Niestety kupujących nie za wielu a i podaż sprzętu co raz większa i to się raczej długo nie zmieni. Ale to dobrze bo co raz słyszę po znajomych iż kupili to i tamto po bardzo dobrej cenie, zatem nie tylko lokomotywy tanieją:) 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 Nie, obudowa jest taka sama. Jeden hebelek jest chyba więcej w 6. I 6 w standardzie chyba miała boczki. Arko, pytaj Sanwinga. On chyba lepiej zna 6 odemnie. Ja bardziej kolekcjonersko go traktuję. W każdym razie dźwięk 6 ciekawszy. Sony polecam oddać na przegląd. Można się wiele dowiedzieć. Moje soniacze są w 100% oryginalne. A jak się okazuje to nie takie proste. Np nie ma szans kupić potencjometr volume. A to ważny element. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 Hah nawet gościu dał do archiwum tą ofertę obecnie już mojego egzemplarza Sony po przęglądzie ^^ https://archiwum.allegro.pl/oferta/sony-str-v5-amplituner-monster-po-serwisie-i11267948313.html Niestety ale V6 rzadko są dostępne na ogłoszeniach, V7 prawie niemożliwe w naszym kraju Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 Możliwe. Ale za cenę V7 wolę już co innego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 Te V5 generalnie po tyle lataja na hifishark, nie wiem gdzie tu podejrzanie niska cena. Natomiast prawde mowiac trudno mi uwierzyc, ze przy postepie wiedzy technicznej i zdolnosci produkcyjnej, nie mozna zrobic czegos tanszego i mniejszego grajacego nie gorzej od tego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 Można. Zapytaj Krafta. Da Ci namiary na moduł FM za 5,45 - 12,70 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 1 minutę temu, audiowit napisał: Można. Zapytaj Krafta. Da Ci namiary na moduł FM za 5,45 - 12,70 zł. Modul FM? Rozumiem, ze nie chodzi Ci o radio - mozesz rozwinac nazwe ukladu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 🍾🍾🍾🍾🍾 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 10 minut temu, Tenfilip napisał: nie mozna zrobic czegos tanszego i mniejszego grajacego nie gorzej od tego. Nie można. Kiedyś to były czasy. Teraz nie ma czasów. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 Jakie forum takie wpisy. Tu kabel z Alliexpres dodający powietrza, tam kable na trytytkach, Rega która trafiła niewygrzana do WP. Zgroza. Nie było mnie miesiąc na forum i widzę, że wróciły lepsze amplitunery od wzmacniaczy. Moduły FM za 12,50. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 8 minut temu, audiowit napisał: Jakie forum takie wpisy. Tu kabel z Alliexpres dodający powietrza, tam kable na trytytkach, Rega która trafiła niewygrzana do WP. Zgroza. Nie było mnie miesiąc na forum i widzę, że wróciły lepsze amplitunery od wzmacniaczy. Moduły FM za 12,50. Jakie forum taki guru. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 Koledzy, w Nowy Rok ?! Spokoju, wyrozumiałości i szacunku. Tego na ten nowy 2023 rok Wam życzę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 Dzięks. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 30 minut temu, audiowit napisał: Jakie forum takie wpisy. Tu kabel z Alliexpres dodający powietrza, tam kable na trytytkach, Rega która trafiła niewygrzana do WP. Zgroza. Nie było mnie miesiąc na forum i widzę, że wróciły lepsze amplitunery od wzmacniaczy. Moduły FM za 12,50. To pewnie cos, co sie bierze pod jezyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 (edytowany) Przepraszam ,czy przebywanie na tym forum jest obowiązkowe i zapisane w konstytucji ? Wydaje mi się że nie 🤷 Więc jak się ma z kimś problem ,są PM . Bo sranie w swoje gniazdo , i wrzucanie wszystkich do jednego worka niczego dobrego nie wróży . Pzdr Edytowano 1 stycznia 2023 przez Dedal75 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 (edytowany) 29 minut temu, Dedal75 napisał: Przepraszam ,czy przebywanie na tym forum jest obowiązkowe i zapisane w konstytucji ? Niektórym się tak poukładało widocznie. Się klasyk z panem żabką przypomina 😁 Edytowano 1 stycznia 2023 przez marcinmarcin 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts