Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Napisano
28 minut temu, Aprox napisał:

zresztą pogadaj z  chłopakami z @Q21 poprzez priv na forum i możliwe że wynegocjujesz korzystny rabat

25 minut temu, J4Z napisał:

jestem przekonany że q21 poza allegro jeszcze zejdzie.  

Raczej nie kupuję 😉 myślę że macie rację że można jeszcze by było z ceną z Allegro coś pozytywnego zrobić.

Napisano (edytowany)

q21 na swojej stronie ma już tego Dac'a 200 zł taniej niż na allegro.

Ma go za 2800 zł

https://www.q21.pl/audiolab-m-dac-czarny-outlet.html?hash=887bb4c224b8399f5c50bfd0777bddf0

zresztą link ten wklejałem już 2 dni temu w temacie "Dac-przetworniki dla zaawansowanych." przy okazji prośby o podpowiedź odnośnie Daca właśnie.

Edytowano przez terracan1929
Napisano (edytowany)
39 minut temu, stach_s napisał:

Eeee tam, te przeca za duże dla Ciebie, lepsze te będą, słuchałem, rekomenduję :D

Właśnie z tego powodu użyłem mocnego słowa "kuźwa". :)

Ktoś musiał bardzo nie trafić z tymi paczuszkami, że nowe sprzedaje za połowę ceny. Prawdziwa okazja. 

39 minut temu, stach_s napisał:

A to już jest realna cena zakupu nowych  po "rabatach" więc słabsza okazja. ;). Piękne są i jak piszesz - super grają.

Edytowano przez kaczadupa
Napisano
1 minutę temu, J4Z napisał:

Chodzi mi o nawyk wypisywania różnych marek w ogłoszeniach. Moim zdanie jest to chamstwo i powinno być zabronione. 

Aktualnie na mojej liście numerem jeden, ex æquo z YB, są SF Sonetto. 

Co do różnych marek w ogłoszeniach myślę podobnie, nabijanie sobie wyświetleń i mylące dla mniej będących w temacie.

Co do kolumn...wspinasz się co raz wyżej. 😀