ferszcik Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 41 minut temu, Artur Brol napisał: Kable na test dotarly. No spore kabelki. Czekamy na wnioski z testów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Az sie boje 😬 Szczerze to chetnie uslyszalbym roznice. Przeciez nie trzeba miec racji zawsze nie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Wybierz placebo lub nocebo, i do dziela. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Ja bez uzywek jade.😉 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 13 minut temu, Artur Brol napisał: Ja bez uzywek jade.😉 Taa, kabelki to przecież też narkotyk Miłej zabawy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Jak narazie zasilajacy na scenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 42 minuty temu, Artur Brol napisał: Szczerze to chetnie uslyszalbym roznice. Jak tak, to usłyszysz 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Na szczescie, moja reka siega do kieszeni bardzo niechetnie, chyba ze ma motywacje. Placebo albo chec uslyszenia na nia motywacyjnie nie zadziala.🤣 Nordost Blue Heaven wyladowal w pudelku. Kolej na glosnikowe druty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Jeśli nie uda się usłyszeć to - go ask Alice Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 (edytowany) Coś za szybko Ci to testowanie poszło. Spodziewałeś się efektu w stylu "strzał z płaskiej w pysk " ? To chyba tak nie działa. Powinieneś dłużej poobcować z nowym kabelkiem. I za kilka dniu opisać wrażenia. I ewentualne różnice , które wyłapałbyś słuchając osłuchanych już kawałków. ps. Kto Ci te puzzle składał ??? Uważaj, żeby kabelki ich nie porozsuwały... Edytowano 15 września 2023 przez terracan1929 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 9 minut temu, terracan1929 napisał: To chyba tak nie działa. Powinieneś dłużej poobcować z nowym kabelkiem. I za kilka dniu opisać wrażenia. I ewentualne różnice , które wyłapałbyś słuchając osłuchanych już kawałków. No i znów sie zaczyna "od nowa" 🤦♂️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Moje puzle skladam/dotykam TYLKO ja 🤨 Co do dlugosci testu. Dla mnie osobiscie to dziala tak - podlaczam kabel i puszczam kilka kawalkow ktore znam i lubie. I tak - jak to w Hobbicie bylo - tam i z powrotem. Tak zrobilem z Nordostem - na poczatku wydawalo sie ze jakby z nim muzyka jest glosniejsza, troche bardziej klarowna. Ale nie jest - nie slysze roznicy. Kabel nie jest nowy - demo. Nie spodziewalem sie klapsa w twarz ale przynajmniej czegos co moglo by jak ta motywacja zadzialac. Roznic juz jakis czas nie spodziewam sie uslyszec czy to kable ( z przekonania) a w cd transportach z testow. No nic wracam do kabelkow glosnikowych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 6 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: No i znów sie zaczyna "od nowa" 🤦♂️ Nie nic się nie zaczyna od nowa. Po prostu uważam, że testowanie powinno potrwać trochę dłużej. Z autopsji wiem, że zaraz po zmianie kabla słyszałem różnicę, by po jakimś czasie różnic już nie słyszeć. Co nie zmienia faktu, że fabryczne kabelki zasilające wymieniłem na "firmowe". Bo były ładniejsze. 10 minut temu, Artur Brol napisał: Co do dlugosci testu. Dla mnie osobiscie to dziala tak - podlaczam kabel i puszczam kilka kawalkow ktore znam i lubie. I tak - jak to w Hobbicie bylo - tam i z powrotem. Tak zrobilem z Nordostem - na poczatku wydawalo sie ze jakby z nim muzyka jest glosniejsza, troche bardziej klarowna. Ale nie jest - nie slysze roznicy. Kabel nie jest nowy - demo. Nie spodziewalem sie klapsa w twarz ale przynajmniej czegos co moglo by jak ta motywacja zadzialac. Roznic juz jakis czas nie spodziewam sie uslyszec czy to kable ( z przekonania) a w cd transportach z testow. No nic wracam do kabelkow glosnikowych. No i brawo. Sprawdziłeś, nie dasz się naciągnąć, jesteś zadowolony. Brawo. O to chodzi. Aby być zadowolonym i mieć trochę frajdy ze swojego sprzętu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Dokladnie to "slyszalem " na poczatku. Krotko to trwalo, bo jak zaczalem przelaczac ta roznica szybko znikla. To jest jedyny powod by cos zmienic - jesli nawet roznicy nie slychac - wyglad. Coz jestesmy jacy jestesmy i uwielbiamy ladne przedmioty. Nic z tym nie zrobimy. Oczywiscie , nie zebym nad tym faktem, ubolewal. Wrecz przeciwnie. ☺️ Nie inaczej, trzeba sie cieszyc z tego co sie ma. Frajda jak najbardziej, rzecza pozadana jest. Oby jej jak najwiecej bylo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Pamietaj, zawsze mozesz sobie powiedziec, ze jak nie slyszysz roznicy, to zle jej nasluchujesz. Acz moze nie przy tym drozszym Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Zebym tak dzialal. 😁 Ale narazie hm Melodika rules. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Z takim podejsciem nigdy nie osiagniesz bieglosci dajacej skill odsluchowego rozrozniania koloru wtyczki... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Jak nie osiagne tego to co innego 😉 Ladnie powiedziane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Do testów kabli i nie tylko są osobne wątki. Tam idźcie się naparzać. 1 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 (edytowany) 14 minut temu, audiowit napisał: Do testów kabli i nie tylko są osobne wątki. Tam idźcie się naparzać. Niech wezmą czosnek do rzucania, jak nie wystarczy, to zawsze mogą kolorowymi wtyczkami. 😄 Edytowano 15 września 2023 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Panowie zamienilismy kilka zdań, nie tylko na temat samych kabli ale też ich testowania. Nie prowadzimy zażartej dyskusji i nie klucimy się. Więc proszę o nie mówienie że się naparzamy bo tak nie jest. 🙂 A nie raz byłem na tym forum świadkiem jak co niektórzy potrafią sobie ze słowa pisanego broń zrobić i przez kilka stron jej używać. Gdzie mnie tam do takiego profesjonalizmu 🤭 A jak by nie patrzeć kable to część systemu, nie? Milego weekendu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Na niektórych to jak płachta na byka. Przeczyta jeden z drugim "kable" i od razu ciśnienie rośnie. Miłej zabawy. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 He, he dobre 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 3 minuty temu, Butler napisał: Na niektórych to jak płachta na byka. Przeczyta jeden z drugim "kable" i od razu ciśnienie rośnie. Miłej zabawy. To prawda, ba nawet kolory wtyczek podobno ma znaczenie😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Ja tu nie widzę ciśnienia ale trochę żartów. Artur przenieś swój test do innego wątku bo tutaj uczucia zostały zranione i czosnkiem się bronią 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts