Gość Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 Przed chwilą, tomek4446 napisał: wiem , że to gdybanie , ale w tym wyrobie dźwięk nie ma aż takiego znaczenia Oj, oj... to nie wiesz, że pinionc gra? 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 7 minut temu, Dzik napisał: Nie muszę testować kabla za 35k USD, żeby wiedzieć, że kabel nie może poprawić brzmienia. "punkt widzenia zmienia się w zależności od punktu siedzenia" , znasz zapewne to powiedzenie ? To przypomnij sobie tych wszystkich forumowiczów od których żądałeś ślepych testów kabli , dac-ów ..... 4 minuty temu, Adi777 napisał: Hehe, akurat mam Właśnie stałeś się mim najlepszym kolegą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 1 minutę temu, tomek4446 napisał: "punkt widzenia zmienia się w zależności od punktu siedzenia" , znasz zapewne to powiedzenie ? To przypomnij sobie tych wszystkich forumowiczów od których żądałeś ślepych testów kabli , dac-ów ..... Od nikogo niczego nie żądałem. Jest chyba jeden użytkownik, którego próbowałem do tego zmotywować, bo sam zadeklarował chęć takiego testu, a potem zawsze pojawiały się jakieś niemożliwe do przeskoczenia trudności. Tak czy siak, nie bardzo rozumiem, co masz na myśli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 3 minuty temu, tomek4446 napisał: Właśnie stałeś się mim najlepszym kolegą Teoretycznie te pieniądze mam na budowę domu, ale od czego są przyjaciele 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 6 minut temu, JohnDoe napisał: to nie wiesz, że pinionc gra? A co to kurna jest pinionc ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 No masz, zaś to samo. Obsesja jakaś normalnie. Idźcie chłopaki ręce czym innym zająć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 Przed chwilą, Adi777 napisał: Teoretycznie O , i tego słowa się trzymajmy ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 O ile dobrze pamiętam, to Misiek chciał zrobić ślepe testy ale Tobie rurka zmiękła. Oczywiście, że dyskusja w tym temacie nie ma sensu. Ale i tak jestem ciekaw, czy w związku z zastosowanym przewodnikiem mają maniere złota. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 5 minut temu, Asia napisał: Idźcie chłopaki ręce czym innym zająć. 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 12 minut temu, Asia napisał: Idźcie chłopaki ręce czym innym zająć. A było tak miło , właśnie się rozkręcałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 4 minuty temu, audiowit napisał: O ile dobrze pamiętam, to Misiek chciał zrobić ślepe testy ale Tobie rurka zmiękła. Fakt, że powtarzasz te głupoty jest dla mnie najlepszym dowodem na to, że niczym innym nie jesteś w stanie się podeprzeć (a co najwyżej podetrzeć). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 :). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 (edytowany) 33 minuty temu, Dzik napisał: Mam większy szacunek do ludzi, którzy kupują złote wtyczki dodupne niż takie kable, bo przynajmniej to jest już szczera dekadencja, a nie zabobon, którego nie znoszę. Heh robi się jak zwykle ciekawie w wuntkach o drutach 😝 Edytowano 20 sierpnia 2021 przez marcinmarcin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz8370 Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 2 godziny temu, JohnDoe napisał: Przedstawiam Wam czarodziejski kabelek NORDOST ODIN GOLD Te kable to coś takiego jak brylanty, nikomu tak naprawde do niczego nie potrzebne ale ładne no i "ja mam". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 Dostałem polecenie, że mam nie karmić trolla, więc koniec zabawy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 3 minuty temu, audiowit napisał: Dostałem polecenie, że mam nie karmić trolla, więc koniec zabawy 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 2 minuty temu, audiowit napisał: Dostałem polecenie, że mam nie karmić trolla, więc koniec zabawy No tak, a ty się przecież słuchasz poleceń. Jak ci powiedzieli "kable grają, masz w to wierzyć albo nie należysz do paczki" to też usłuchałeś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 (edytowany) Panowie z jednej i drugiej strony. Uprzejmie proszę spokojniej. Nawet szpile i docinki można formułować żartobliwie a nie tak, że czyta się nieprzyjemnie. Jest weekend, po co nerwy? Pokazałem Wam kabelek dla żartu i hecy bo lubię heheszki 😉 35 minut temu, audiowit napisał: Ale i tak jestem ciekaw, czy w związku z zastosowanym przewodnikiem mają maniere złota. Zróbmy zrzutkę i będziemy sobie pożyczać a potem każdy opisze swoje orgazmiczne doznania. Zbierzmy ze sto osób i poleci. No i forum nabierze prestiżu i światowej renomy. Nigdzie nie znajdziesz recki tych kabli a u nas by były 😉 Cholera wie, taki drogi to może i mi by zagrał 😆 Edytowano 20 sierpnia 2021 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 2 minuty temu, Dzik napisał: No tak, a ty się przecież słuchasz Prymitywna zagrywka , kurski byłby dumny , że taka narracja przechodzi na obywateli , dowód , że TVP działa. 4 minuty temu, JohnDoe napisał: Cholera wie, taki drogi to może i mi by zagrał Mnie nie stać , ale np. @Adi777 ? po cholerę Mu ta chałupa ? Są wszak wyższe cele ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz8370 Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 5 minut temu, JohnDoe napisał: Zróbmy zrzutkę i będziemy sobie pożyczać a potem każdy opisze swoje orgazmiczne doznania. Ok. Adi777 da 44 499,99 USD a my reszte😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 1 minutę temu, grzegorz8370 napisał: Ok. Adi777 da 44 499,99 USD a my reszte😁 Jestem za, a nawet przeciw 😁 a może sobie przestańmy zaglądać w korki... Tfu chciałem napisać portfele 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 1 minutę temu, tomek4446 napisał: Prymitywna zagrywka , kurski byłby dumny , że taka narracja przechodzi na obywateli , dowód , że TVP działa. To nie ja tu stosuję metodologię Macierewicza w dowodzeniu istnienia zjawisk. Niedługo się dowiem, że jestem z lewackiej sekty i próbuję zapobiec intronizacji Jezusa na króla Polski, W sumie to ASR już jest przez was nazywane sektą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 Zajebiste macie poczucie humoru. Widzę, że normalnie się nie da. Ja więc spadam na drinka i posłuchać czegoś bo jest weekend. Ps, przestałem zaglądać do wątku o covid bo rozmowy tam bardziej chore niż sam wirus. Wszędzie ten jad polityczny... aż mdli. Dobranoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 30 minut temu, Dzik napisał: W sumie to ASR już jest przez was nazywane sektą. Bo to sekta, podobna do wszystko słyszących złotouchych Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 7 minut temu, marcinmarcin napisał: Bo to sekta Rozwiń myśl. 31 minut temu, JohnDoe napisał: Ja więc spadam na drinka Ja jestem już po kilku, ale po mnie nigdy nie wiadać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts