klavikort Napisano 13 marca 2022 Udostępnij Napisano 13 marca 2022 Te karty są od innych lamp. Masz niezle połączenie. Pudło z Innej fabryki, karty z innych lamp, jedynie to małe pudełeczko daje nadzieje na to ze masz psvane 12at7. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 13 marca 2022 Udostępnij Napisano 13 marca 2022 Skontaktuje sie z tym sklepem i poprosze o wyjasnienie.Jak beda cos krecic to zloze reklamacje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian kozlowski Napisano 13 marca 2022 Udostępnij Napisano 13 marca 2022 4 godziny temu, klavikort napisał: Nie wiem czy Chińczycy podrabiali by sami siebie. Może ktoś podrabia chiny hee Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy123 Napisano 13 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 marca 2022 A moje były zapakowane w kartoniki bez żadnego opisu i takich karteczek też nie było. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Online Purshares Napisano 18 marca 2022 Udostępnij Napisano 18 marca 2022 Gdyby ktoś był ciekawy jak MA900 zgrywa się z Silverami. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 18 marca 2022 Udostępnij Napisano 18 marca 2022 Taki odsłuch nic nie daje ale wierzę że jak się chwalisz to gra ładnie. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Online Purshares Napisano 18 marca 2022 Udostępnij Napisano 18 marca 2022 Przed chwilą, Ace2 napisał: Taki odsłuch nic nie daje ale wierzę że jak się chwalisz to gra ładnie. Na pewno nie odzwierciedli rzeczywistości, ale namiastkę tego co potrafi ten zestaw raczej oddaje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 18 marca 2022 Udostępnij Napisano 18 marca 2022 Przy okazji co polecić można ze słuchawek nausznych, przewodowych zamkniętych? Budżet myślę że do 500zl. Obecnie mam Denony ale starszy model podstawowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 19 marca 2022 Udostępnij Napisano 19 marca 2022 10 godzin temu, Online Purshares napisał: Gdyby ktoś był ciekawy jak MA900 zgrywa się z Silverami. Yello to bardzo efekciarska, podbarwiona muza i w zasadzie na każdym sprzęcie gra świetnie. Podobnie jak Malia i Boris Blank. Fajna muza do puszczenia gościom, którzy kręcą się po domu i chcą żeby im zaprezentować jak gra sprzęt. A jeszcze lepiej gdy przyjdzie klient kupić wzmacniacz albo kolumny. Bardzo dobrze zrealizowane utwory. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Kaczka Napisano 19 marca 2022 Udostępnij Napisano 19 marca 2022 38 minut temu, Wito76 napisał: Yello to bardzo efekciarska, podbarwiona muza i w zasadzie na każdym sprzęcie gra świetnie. Podobnie jak Malia i Boris Blank. Fajna muza do puszczenia gościom, którzy kręcą się po domu i chcą żeby im zaprezentować jak gra sprzęt. A jeszcze lepiej gdy przyjdzie klient kupić wzmacniacz albo kolumny. Bardzo dobrze zrealizowane utwory. Dokładnie, na JBL GO za 30 zł brzmi tak samo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 19 marca 2022 Udostępnij Napisano 19 marca 2022 23 minuty temu, Krystian Kaczka napisał: Dokładnie, na JBL GO za 30 zł brzmi tak samo. Nawet kable glosnikowe można na tym Yello sprzedawać :). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klavikort Napisano 19 marca 2022 Udostępnij Napisano 19 marca 2022 1 minutę temu, Wito76 napisał: Nawet kable glosnikowe można na tym Yello sprzedawać :). To już wiem jak sprzedac swojego DACa. Nawet bez obudowy pójdzie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 19 marca 2022 Udostępnij Napisano 19 marca 2022 13 minut temu, klavikort napisał: To już wiem jak sprzedac swojego DACa. Nawet bez obudowy pójdzie Dopiero teraz na to wpadłeś :)? Przecież co jakiś podsyłam Ci takie wycyzelowane utwory do testów. P. S. To dziwne słowo w ostatnim zdaniu wymyśliła żona Klavikorta, żeby nie było na mnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fajfol Napisano 19 marca 2022 Udostępnij Napisano 19 marca 2022 Hej, czy biorąc pod uwagę niemal identyczną cenę warto kupić nowszą wersję Magnat MR750? A może lepiej zdecydować się na 780? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Online Purshares Napisano 19 marca 2022 Udostępnij Napisano 19 marca 2022 12 godzin temu, Fajfol napisał: Hej, czy biorąc pod uwagę niemal identyczną cenę warto kupić nowszą wersję Magnat MR750? A może lepiej zdecydować się na 780? 780 zdecydowanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fajfol Napisano 20 marca 2022 Udostępnij Napisano 20 marca 2022 12 godzin temu, Online Purshares napisał: 780 zdecydowanie. a co przemawia na korzyść 780 względem 750? W nowszej wersji dodali HDMI i lepszy bluetooth - czy kosztem czegoś innego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Kaczka Napisano 20 marca 2022 Udostępnij Napisano 20 marca 2022 23 minuty temu, Fajfol napisał: a co przemawia na korzyść 780 względem 750? W nowszej wersji dodali HDMI i lepszy bluetooth - czy kosztem czegoś innego? Kosztem mocy i muzykalności. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 marca 2022 Udostępnij Napisano 21 marca 2022 Dnia 18.03.2022 o 23:36, Online Purshares napisał: Gdyby ktoś był ciekawy jak MA900 zgrywa się z Silverami. Gdyby ktoś był ciekaw to nadal jest ciekaw. Nic z tego filmu nie wiadomo Ale dobrze że wrzuciłeś bo jest ciekawiej Dnia 18.03.2022 o 23:42, Online Purshares napisał: Na pewno nie odzwierciedli rzeczywistości, ale namiastkę tego co potrafi ten zestaw raczej oddaje. No nie. Ja znam takie połączenie i ten film odpaliłem na głośnikach w laptopie i powiem tak. No u nas gra to lepiej . U Ciebie na pewno też. Wiem to Dnia 19.03.2022 o 11:24, Fajfol napisał: Hej, czy biorąc pod uwagę niemal identyczną cenę warto kupić nowszą wersję Magnat MR750? A może lepiej zdecydować się na 780? 780 18 godzin temu, Krystian Kaczka napisał: Kosztem mocy i muzykalności. Muzykalności? A jak zarzucasz brak muzykalności w 750? Bo zgadzam się co do mocy. Po prostu masz HDMI zamiast mocniejszego zasilacza. Ale gdzie stracił muzykalność? Bo tu się nie zgadzam. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK4ER Napisano 21 marca 2022 Udostępnij Napisano 21 marca 2022 Witam Szanowne Grono. Z uwagi na osobiste problemy jestem zmuszony sprzedac swojego Magnata MR-780 zakupionego jako zupelnie nowy w styczniu br w duzym krajowym sklepie. Wzmacniacz wygrzany gra wysmienicie (sluchalem go z Heco Aurora 700 (juz sprzedane). Sluchalem glownie gramofonu, cd i muzy po kablu usb z komputera przy pomocy Foobara. Stan sklepowy pilot nadal w folii. Moze ktos z kolegow bylby zainteresowany? Cena wyraznie nizsza od nowego. Niestety moja mame dopadl zlosliwy nowotwor zaraz zacznie sie chemia i jezdzenie do innego wojewodztwa. Takze prosze o wyrozumialosc i nie traktowanie tego posta jako czystej checi sprzedazy. Wzmacniacz jest naprawde swietny, dawno zaden innycsprzet w kwocie do 4000zl nie srobil na mnie tak duzego pozytywnego wrazenia. Pozdrawiam i przede wszystkim zdrowia bo to najcenniejsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Kaczka Napisano 21 marca 2022 Udostępnij Napisano 21 marca 2022 1 godzinę temu, S4Home napisał: Gdyby ktoś był ciekaw to nadal jest ciekaw. Nic z tego filmu nie wiadomo Ale dobrze że wrzuciłeś bo jest ciekawiej No nie. Ja znam takie połączenie i ten film odpaliłem na głośnikach w laptopie i powiem tak. No u nas gra to lepiej . U Ciebie na pewno też. Wiem to 780 Muzykalności? A jak zarzucasz brak muzykalności w 750? Bo zgadzam się co do mocy. Po prostu masz HDMI zamiast mocniejszego zasilacza. Ale gdzie stracił muzykalność? Bo tu się nie zgadzam. Piotr Opieram się na swoich odczuciach, nie będę na ich temat dyskutowal. Moim zdaniem gra gorzej od MR780, może z innymi kolumnami zagra lepiej, albo i jeszcze gorzej. Ja porównywałem jak m jeszcze Sapphire 25 i MR780 go zmiażdżył. No, ale sluch jak dupa każdy ma swój. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 21 marca 2022 Udostępnij Napisano 21 marca 2022 Tak dla ścisłości , zmiażdżyć to on mógł radyjko kuchenne jak na nie spadł. Słowo miazga jest chyba delikatnie przesadzone . Toppingi też miażdżyły HAHA 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 21 marca 2022 Udostępnij Napisano 21 marca 2022 Dnia 19.03.2022 o 09:44, Wito76 napisał: Yello to bardzo efekciarska, podbarwiona muza i w zasadzie na każdym sprzęcie gra świetnie. Podobnie jak Malia i Boris Blank. Fajna muza do puszczenia gościom, którzy kręcą się po domu i chcą żeby im zaprezentować jak gra sprzęt. A jeszcze lepiej gdy przyjdzie klient kupić wzmacniacz albo kolumny. Bardzo dobrze zrealizowane utwory. E nie, do sprzedaży sprzętu służy Pepe Romero Flamenco w wersji K2HD 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fajfol Napisano 23 marca 2022 Udostępnij Napisano 23 marca 2022 A jak zgrywa się Magnat 780 z kolumnami Q Acoustic 3020i lub 3030i? Warto dopłacać do wersji 3030i czy w zupełności do Magnata wystarczy wariant 3020i? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 marca 2022 Udostępnij Napisano 24 marca 2022 Bardzo dobrze. To nie kwestia zgrywania z Magnatem czy też "wystarczalności". Do Magnata swobodnie podłącza się i podłogowe 3050i. Tu kwestia jest wielkości. Moim zdaniem 3030 graja lepiej. Ale jak tam wolisz. Zapraszam po wyceny Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 26 marca 2022 Udostępnij Napisano 26 marca 2022 A ja zamontowalem ponownie fabryczne lampy JJ.Te Psvane mnie zirytowaly.To jednak oryginalne lampy, zadne podrobki.Ale oprocz lekkiej poprawy gory pasma cala reszta byla do bani a szczegolnie niskie tony.Praktycznie zostaly uciete.Ponad 100 godzin pracy i to jednak nie dla mnie...Fabryczne JJ i znowu usmiech na gebie.Jak chcecie to wymieniajcie ale dla mnie osobiscie to bez sensu.Moze Mullard...ale juz nie wierze ze to cos zmieni na lepsze. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts