Cfreepo Napisano 4 lipca 2019 Udostępnij Napisano 4 lipca 2019 tak jak poczytałem i pooglądałem to wtyki do hawków nie bedą pasować ( dzięki Janusz), ale kable jimmiego dragona wyglądają nieźle i może warto by napisać do niego czy by nie zrobił do sonusów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 31 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2021 Wznowię wątek bo widziałem w promocji Sonus Faber Pryma po 899zł.Pewnie to najprostsza wersja i w tylko jednym kolorze czarno srebrnym ,ale cena i tak jest przy tym ok. https://www.pepper.pl/promocje/sluchawki-przewodowe-sonus-faber-pryma-356372 Podane jest od wczoraj że jest jeszcze 14 sztuk. Sam zastanawiam się czy kupić bo słucham na dośc już leciwych Denonach AH-D340 ,ale jestem bardzo z nich zadowolony. Od roku podobno nie ma już Prym normalnie w sprzedaży ,więc pewnie jest to wyprzedaż starych zapasów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts